Дженніфер Лопес показала, як носити трендовий total denim образ (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес, яка раніше показала стрункі ноги у замшевому костюмі трендового кольору, знову продемонструвала чудовий смак. Цього разу знаменитість вбралася у трендовий джинсовий комбінезон, який доповнила стильними аксесуарами. Який вигляд вона мала - показуємо у цьому матеріалі.

Акторка та співачка Дженніфер Лопес має розкішний вигляд у різних вбраннях. Підтвердження тому - її недавній вихід у трендовому та водночас зручному комбінезоні з деніму.

Папараці зазнімкували зірку у зоні паркування, коли вона виходила зі своєї автівки. Вбрана вона була у джинсовий комбінезон вільного фасону, що мав короткі рукави та кишені на грудях і штанях. Свій образ Джей Ло доповнила черевиками від Timberland, сумкою від Hermes, окулярами від сонця, сережками-кільцями та годинником. Своє волосся вона зібрала у пучок та зробила макіяж в улюблених коричневих відтінках.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, як Дженніфер Лопес показала, як  виглядати неперевершено  у діловому образі. Цей стильний жакет має бути у кожної модниці!

Фото: Getty Images