“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 13-16 випуски від 18.09.2023

Супермама
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ розпочався новий тиждень реаліті “Супермама”, аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі знайомляться з мамами зі столиці. Що чекає на учасниць? Розповідаємо на Hochu.ua!

Четвірка героїнь з Києва, які мають різні принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання “Супермама”. В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 13-16 випуски від 18.09.2023 - фото №1

Першою гостей зустрічала Олександра. Героїня сама виховує 7-річного Гліба. Мама переконана, що діти – віддзеркалення батьків. Вона не тисне на сина, дозволяє йому самостійно ухвалювати рішення та нести за них відповідальність, висловлювати свою думку. Олександра працює контент-мейкером, створює контент для медійних персон та вчить цьому інших. Героїня багато часу присвячує тренуванням, догляду за собою та влаштуванню особистого життя. Також учасниця реаліті переконана, що вона — справжня супермама!

“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 13-16 випуски від 18.09.2023 - фото №2

Далі учасниці реаліті вирушать до Ольги. Разом з чоловіком, який зараз захищає країну на фронті, героїня виховує 8-річну Настю та 6-річну Кіру. Мама зізнається, що дуже любить дітей, але виховує їх в суворості. Героїня працює касиром у супермаркеті, на роботі любить дисципліну та порядок, цього ж чекає і від дочок вдома. Як оцінять методи виховання Ольги суперниці?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 13-16 випуски від 18.09.2023 - фото №3

Третьою гостей зустрічатиме мама-мільйонерка Юлія. Героїня сама виховує Алісу, якій майже 3 роки. Юлія є співвласницею двох ресторанів у столиці, а також запускає власний бренд спортивного одягу. Вона звикла до красивого та комфортного життя, до цього ж привчає і донечку. Учасниця реаліті переконана, що ідеально балансує у всіх сферах життя. Чи таким ідеальним її життя побачать суперниці?

“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 13-16 випуски від 18.09.2023 - фото №4

Останньою на гостей чекатиме Наталя. Разом з чоловіком вона виховує 11-річну Маргариту та 9-річну Вероніку. Героїня оберігає сімейний затишок та гармонію, багато часу присвячує дітям та їх навчанню. Мама вважає, що дуже близька з донечками, хоча і не приховує, що до їх успіхів в навчанні ставиться вимогливо. Чи такі дружні та ідеальні стосунки в їх родині? Та хто стане супермамою цього тижня?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 13-16 випуски від 18.09.2023 - фото №5

Дивіться 13, 14, 15 і 16 випуски шоу “Супермама-6” від 1 8 .09.2023 з понеділка по четвер о 18:50 на сайті “СТБ”.

Фото: stb.ua