Мода на унісекс: що підійде їй та йому?

Уход за лицом и телом

Анна Мисюк

Заместитель главного редактора

Останнім часом мода стає все більш свідомою. Частіше починають з'являтись товари та засоби, що чудово підходять як жінкам, так і чоловікам. В нашому матеріалі — підбірка найкращих варіантів в стилі унісекс!

Використовувати більшу частину чоловічого гардеробу зараз можна з чистою совістю: це стильно, зручно, і, що дуже важливо, економно. Та, на щастя, унісекс не закінчується на одному лише одязі.

Існує безліч продуктів для догляду, які можуть ідеально впоратись з чоловічими і жіночими потребами: бережно та ефективно піклуються про ваш зовнішній вигляд і підтримують природну красу. Саме з такого засобу ми й почнемо нашу підбірку.

Інтенсивний зволожуючий крем NIVEA SOFT

Ви коли-небудь зустрічали крем, який чудесно підходить усій сім'ї? NIVEA SOFT прекрасно справляється з усіма задачами, що зазвичай покладають на заповітну баночку з кремом: ефективно зволожує, глибоко живить та підтримує шкіру в тонуі.

Можливо, ви думаєте, що універсальному крему не під силу впоратись з ніжною шікрою обличчя — але це вже дуже застарілий міф. В формулу NIVEA SOFT входить масло жожоба та вітамін Е: за рахунок цього крем більш ніж добре покриває базову потребу у зволоженні обличчя. Варто зауважити, що, не дивлячись на наявність масла, крем дійсно дуже легкий: він достатньо швидко поглинається та не залишає жирної плівки на шкірі. Ніжна текстура продукту створює відчуття невагомості та комфорту, а також не перевантажує шкіру, тому продукт можна сміливо використовувати в повсякденному догляді.

Крім цього, NIVEA SOFT — це дуже вигідна інвестиція в свою красу. В погоні за ідеальним засобом ми часто ігноруємо універсальні варіанти, які, насправді, працюють набагато краще. Баночка місткістю 200 мл буде доволі розумною покупкою, адже цей засіб можна використовувати будь-якому члену родини та в будь-який сезон. Обов'язково візьміть до уваги!

Чоловічий костюм 

Тренд на маскулінність подарував нам ще один зайвий привід позичити річ свого чоловіка та при цьому залишитись доволі стильною. Історично костюм — це надбання чоловічого гардеробу, але завдяки Коко Шанель ми можемо зараз вільно його носити та бути в тренді.

Марлен Дітріх, Анджеліна Джолі, Вікторія Бекхем — це далеко не весь перелік знаменитих леді, які частенько носили костюм свого коханого чоловіка і служили наочним прикладом незрівнянного стилю для мільйонів жінок.

Якщо ж чоловічий костюм для вас — надто радикальне рішення, тоді можна позичити у свого чоловіка, наприклад, худі чи футболку. Такий варіант відрізняється особливими комфортом. Окрім цього, багато зірок одягають толстовку свого хлопця і виглядають на всі 100%.

Оversize також в моді, тому будь-яка об'ємна сорочка теж вдало доповнить ваш образ. Тільки пригадайте легендарні кадри з фільму "Сніданок у Тіффані", де Одрі Хепберн романтично ходить по квартирі в довгій сорочці. Зараз таку ж саму можна вільно заправляти в улюблені джинси та почуватись справжньою кінозіркою.

Стайлер

Красиве волосся — це не тільки гра в "генетичну рулетку", а й постійний догляд. Та чомусь ми часто забуваємо, що чоловікам так само ж потрібно укладати волосся. Вони, як і ми, люблять бути стильними та доглянутими. Добре, що в сучасному світі процес створення зачіски можна значно прискорити за допомогою стайлера.

Виявляється, цей девайс можна вільно використовувати обом половинкам. Безлад на голові мало кому пасує, тому, якщо в вашій сім'ї ще немає стайлера — радимо переглянути цей момент та поповнити арсенал виробів, з якими життя не тільки простіше, але й красивіше.

До продуктів унісекс також можна віднести усі засоби по догляду за волоссям, адже головне правило вдалої зачіски — це ще й догляд, а тут ділитись на "хлопчиків" та "дівчаток" буде ну дуже некоректно!

Будь-які засоби для укладки можна ділити зі своїм коханим чоловіком: пінку, лак, сухий шампунь і продукти для об'єму. Головне — не забувайте завжди використовувати термозахист і свого хлопця також до цього привчайте.

Парфуми

Не секрет, що багато beauty-брендів створюють універсальні аромати — як для жінок, так і для чоловіків. Такі парфуми відрізняються легким приємним запахом та доволі демократичною ціною.

Парфуми, по своїй природі — доволі загадковий та глибокий феномен, який асоціюється виключно з однією людиною та добряче посилює її енергетику. Тому ділити аромат зі своєю половинкою — це ну дуже романтичний процес, який скріплює відносини та значно зближує вас з коханим.

Годинник

Чоловіки проколюють вуха, жінки носять брутальні та нестандартні підвіски, а парні каблучки стали безумовними бестселерами. Так, аксесуари також підкорились моді на унісекс і зараз їх можна легко ділити зі своїм коханим, не ловлячи на собі здивованих поглядів.

Наручний годинник — ще один універсальний виріб, який вже давним-давно звільнився від гендерних кліше та зайняв достойне місце серед аксесуарів унісекс.

Масивний, діловий, чоловічий годинник на жіночій руці вже давно нікого не дивує, адже цей стильний атрибут не має ні віку, ні статі. Зараз в моді мінімалістичні, брутальні та спортивні моделі, які ідеально пасують чоловікам і жінкам, а також гарно доповнюють будь-який образ.

До речі, годинник практичний не тільки тим, що допомагає завжди усе встигати, а й через те, що це базовий елемент стилю, який ніколи не виходить з моди. До того ж, парні годинники — це не менш романтичний варіант, ніж спільні парфуми.

Сподіваємось, вам сподобалась підбірка, і ви змогли знайти тут щось корисне та необхідне. Дотримуйтесь карантинних заходів і не ігноруйте можливості придбати ідеальний засіб чи виріб, яким може користуватись ціла сім'я!

Реклама