Розкішний об’єм без найменших проблем!

Уход за волосами

Жінки з красивим волоссям приковують до себе увагу з перших секунд. Ми бачимо їх по телевізору, на вечірках чи просто на вулиці, дивимось у дзеркало і сумно зітхаємо...

Проблема тонкого волосся знайома більшості із нас. Твоє волосся виглядає млявим і недоглянутим? Воно ламке, а його кінчики посічені? Твоя зачіска втрачає форму і об’єм вже через декілька годин? Тобі добре знайома ця ситуація, чи не так? Але не варто панікувати, все можна виправити і зробити це не так вже й складно!
Салон відчиняє двері

Сьогодні салони краси наперебій пропонують різноманітні процедури. Від широкої гамми послуг в прейскурантах очі розбігаються і ти не знаєш, з чого почати.
Ми вирішили проконсультуватися з цього приводу з одним із провідних фахівців мережі салонів S&A Group Сергієм Левченко.
«Серед найбільш ефективних салонних процедур я хотів би виділити кератермію, ламінування і кератін трітмент», – розповідає Сергій.

– «Всі ці процедури направлені на збільшення маси волосся. Ефект об’єму досягаєтся за рахунок нашарування кератину та зміцнення кератинового шару натурального волосся. А для того, щоб після відвідування салону волосся тримало об’єм максимально довго, я раджу читачкам Elle підібрати собі м’який шампунь із збалансованим ph-показником, таким як Sunsilk Co-creations серії «Пишний об’єм», та регулярно користуватись бальзамами і масками».
Сам собі перукар

Але для того, щоб твоє волосся виглядало дійсно здоровим та красивим навіть регулярних візитів до салонів краси недостатньо. Потрібно дбати про нього і вдома. В першу чергу не забувайте про природні джерела краси. Для тонкого волосся ми рекомендуємо процедури з реп’яховим, оливковим або мигдалевим маслом.
Перед тим як мити голову, нанесіть невелику кількість масла на волосся та тримайте близько двадцяти хвилин. Для посилення ефекту можна загорнути голову нагрітим рушником. Після цього ретельно помийте голову шампунем і кондиціонером. Ми рекомендуємо кондиціонер, який не потрібно змивати. А для укладання тонкого волосся краще усього користуватися таким засобом як пінка.
Зараз у супермаркетах полиці просто ломляться від різноманіття засобів для укладки та догляду за волоссям. Для дівчат із тонким волоссям ми рекомендуємо лінію «Пишний об’єм» від Sunsilk Co-creations, котра створена у співавторстві з одним із провідних світових експертів Тедді Чарльзом.
Тедді Чарльз – відомий французький стиліст, культова фігура фешн-індустрії. Серед його клієнтів такі знаменитості як Сара Джесіка Паркер (Керрі Бредшоу у серіалі «Секс і місто»), Блейк Лавлі (Серена ван дер Вудсен у серіалі «Пліткарка»), Хайден Панетьєрі (Клер із серіалу «Герої») та інші зірки світового масштабу. Тедді Чарльз співпрацював із такими брендами як Luca Luca, Marchesa, Dior, Rag & Bone, Badgley Mischka, Sari Gueron и Yigal Azrouel, а його роботи публікувались у французькій, японській, італійській та американській версіях журналу Vogue.
Лінія «Пишний об’єм» від Sunsilk Co-creations включає в себе шампунь, бальзам-ополіскувач, легкий крем для волосся. Завдяки новій ультралегкій формулі, що містить у собі комплекс мікрополіволокон (мікрофібри), покращується еластичність волосся, як наслідок воно стає більш об’ємним та слухняним. Поєднуючи засоби по догляду за волоссям з засобами для укладки (стайлінгами) – лак і мус серії «Пишний об’єм», – навіть вдома можна досягнути вражаюче об’ємних результатів.
Якщо Ваше волосся фарбоване, йому обов’язково потрібне більш інтенсивне живлення та додатковий захист. Для цього ідеально підійдуть лінії «Програма відновлення волосся» та «Захист живого кольору» від Sunsilk Co-creations. Відразу після фарбування краще користуватись продуктами серії «Захист живого кольору», а через деякий час ми рекомендуємо чергувати ці лінії. Завдяки такому комбінуванню Ви зможете не тільки зберегти колір свого волосся яскравим та насиченим, а також і зміцнити саме волосся.
Так що не забуваємо ретельно піклуватись про своє волосся, адже стильна об’ємна зачіска - невід’ємний елемент краси, котра, як відомо, врятує світ!
Co-creations – Створений спільно