Гороскоп на тиждень 22-28 червня: підкорюємо ми не гірські вершини, а самих себе

Гороскоп на неделю

Елена Мело

Редактор ленты новостей

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 червня на сайті HOCHU.ua каже, що на небі зростаючий Місяць. Все, що вам зараз потрібно — відкинути лінь! Якщо будете працездатними, для вас не залишиться недосяжних вершин. Непросто взяти себе в руки? Подумайте про ті бонуси, які ви зможете отримати, якщо перестанете себе жаліти.

Краще обмежити втручання сторонніх людей у ​​ваші плани і внутрішній світ. В останні дні тижня вдалою буде колективна робота або відпочинок на природі з сім'єю і друзями.

Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів .

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 червня для Овна:

Загальний гороскоп для Овнів на тиждень говорить, що комунікації буде більш ніж достатньо навіть з тими, з ким давно не мали справи. Спілкування буде стільки, що вдома з близькими розмовляти вже не захочеться. Намагайтеся відділяти роботу від приватного життя.

Любовний гороскоп для Овнів на тиждень радить зберігати дистанцію з колегами або партнерами протилежної статі. Зараз зайві емоції ні до чого доброго не приведуть. Не сперечайтесь з другою половинкою. Знайдіть час для тих, хто щодня чекають вас вдома.

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 червня для Тельця:

Астропрогноз для Тельців на тиждень говорить, що зайвих витрат в цей період вам не уникнути. І хоча вони піднімуть настрій, але зменшать бюджет. А додатковий дохід поки не світить. Вдасться знайти рішення давньої проблеми дуже креативним способом: геніальні рішення завжди прості.

Любовний гороскоп для Тельців на тиждень обіцяє романтичний настрій. Вдалим буде активний відпочинок на природі з улюбленими людьми. Зараз ви можете бути щедрими на подарунки дітям і родичам.

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 червня для Близнюка:

Зірки для Близнюків на тиждень говорять, що фінансові питання будуть вирішуватися не так легко, як вам хотілося б. Не приймайте поспішних рішень, вчіться розставляти пріоритети правильно. Зверніть увагу на своє здоров'я, виключіть алкоголь зовсім або зменшіть його кількість. Пийте більше води.

Любовний гороскоп для Близнюків на тиждень говорить, що посвіжілі, доглянуті, впевнені в собі представники знака почнуть привертати увагу протилежної статі. Зараз вам особливо хочеться подарунків, посмішок, приємних зустрічей і смачної кави. Ходіть на побачення і не бійтеся відкриватися людям.

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 червня для Рака:

Зодіак для Раків на тиждень говорить, що в цей час буде багато роботи, яка дасть хороший прибуток. Намагайтеся відпочивати і висипатися, тоді сил вистачить на все. На вихідні заплануйте поїздку за місто, на природу. Самота в горах дозволить розслабитися і набратися сил.

Любовний гороскоп для Раків обіцяє повний штиль і затишшя на любовному фронті. Зараз вам дуже потрібна підтримка, турбота рідних і близьких людей. Новим друзям і знайомим краще не довіряти.

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 червня для Лева:

Місяць для Львів на тиждень говорить, що ситуацій, в яких ваші нерви будуть на межі, виявиться достатньо! У цей період робота вам наскільки набридне, що почнете самі себе ненавидіти. Єдиний спосіб відволіктися і набратися сил — виїхати на відпочинок. Не обов'язково вибирати дорогі курорти, — навіть банальне усамітнення з наметами на березі річки відновить внутрішні сили.

Любовний гороскоп на тиждень для Лева  говорить, що вашому партнерові зараз, як ніколи, важливі розуміння і турбота. Будьте добрішими у відносинах з рідними людьми, щоб уникнути сварок і непорозумінь. Проводьте вільний час з другою половинкою.

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 червня для Діви:

Загальний гороскоп на тиждень для Діви каже, що зараз у вашому житті можуть відбуватися дивні речі. Навчіться бачити в них знаки і дотримуйтеся їх. Натхнення шукайте в самих собі, адже ви знаєте, на що здатні при бажанні. Можливо, отримаєте запрошення в гості від далеких родичів.

Любовний гороскоп на тиждень для Дів каже вільним представникам знака, що зараз можливий початок нових романтичних відносин. При цьому остерігайтеся службових романів. Спокуса буде великою, але краще не ризикувати репутацією!

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 червня для Терезів:

Астропрогноз для Терезів на тиждень говорить, що якщо хочете просунутися вгору по кар'єрних сходах, займіться цим питанням зараз. Так, ви втомилися і сили вичерпалися, але після активної роботи отримаєте можливість випустити пар. Щоб не зриватися на близьких через дрібниці, займіться медитацією, навчитеся слухати своє тіло.

Любовний гороскоп для Терезів на тиждень радить вільним представникам знака придивитися уважніше до нових знайомих. Серед них можуть виявитися лицеміри. Сімейним знакам потрібно бути терплячими по відношенню до партнера.

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 червня для Скорпіона:

Зірки для Скорпіона на 28 червня кажуть, що варто відкинути всі почуття при вирішенні важливих питань. Керуйтеся здоровим глуздом і чітко дотримуйтеся інструкцій. Потрібно зайнятися фізичними навантаженнями, спорт допоможе зміцнити імунітет.

Любовний гороскоп на тиждень для Скорпіонів радить встановити довірчі відносини з партнером. Саме час оцінити по достоїнству вашу другу половинку. Найближчий час покаже, наскільки надійні і міцні почуття між вами.

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 червня для Стрільця:

Зодіак для Стрільця на тиждень говорить, що в цей час вам буде посміхатися фортуна. Поки відчуваєте себе на гребені хвилі, постарайтеся зробити все максимально добре. Вийде отримати користь з вигідної угоди. Також вам повернуть старий борг, про який ви забули.

Любовний гороскоп на тиждень для Стрільців радить зміцнити відносини з другою половинкою. Якщо ви планували влаштувати романтичне побачення або зробити милий подарунок коханій людині — зараз час діяти, щоб втілити плани в реальність.

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 червня для Козерога:

Місяць для Козерогів на тиждень говорить, що час буде цікавим на різноманітні події. Вийде і активно попрацювати, і відпочити душею і тілом. Не витрачайте час даремно, щоб не доводилося все робити похапцем. На вихідних вдасться відпочити і зарядитися на нові досягнення.

Любовний гороскоп на тиждень для Козерогів радить бути привітними і усміхненими. На цьому тижні можливі приємні романтичні знайомства, не виключено, що такі можуть перерости в дружбу або початок серйозних відносин.

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 червня для Водолія:

Загальний гороскоп для Водоліїв на тиждень говорить, що настають зміни на всіх фронтах. Для більшості представників знаку вони виявляться сприятливими. Не поспішайте ділитися з приятелями планами на життя, інакше вони можуть збити вас з пантелику. Відверта розмова з близькою людиною подарує впевненість в собі з надихне.

Любовний гороскоп для Водоліїв на тиждень радить уникати гострих кутів у спілкуванні з коханими і домочадцями. Також будьте терплячими до недоліків ваших дітей і молодших членів сім'ї.

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 червня для Риб:

Астропрогноз для Риб на тиждень говорить, що відносини з оточуючими можуть погіршитися через ваше ставлення до їхньої роботи. Перестаньте пред'являти до людей занадто високі вимоги, інакше біля вас нікого не залишиться. У другій половині тижня можете отримати несподіване запрошення. Почніть приймати спонтанні рішення, іноді вони дуже корисні.

Любовний гороскоп для Риб на тиждень обіцяє поліпшення і стабільність у відносинах з другою половиною, дітьми і батьками. Беріть ініціативу в свої руки і внесіть більше романтики в вечори, проведені з коханою людиною.

Также не пропустите: гороскоп на червень 2020 года