Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня: не смійте недооцінювати можливості дурних людей, які зібралися в великі групи

Гороскоп на неделю

Елена Мело

Редактор ленты новостей

Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня на сайті HOCHU.ua каже, що на небі зростаючий Місяць. Цей час сприятливий для початку справ, ведення переговорів, нових знайомств, любовних пригод. Будь-які спірні питання намагайтеся вирішувати мирним шляхом. Інтелектуальна робота може супроводжуватися несподіваними відкриттями і знахідками.

2 вересня — Повний місяць. Складний в емоційному і психологічному відношенні день. Не намічайте важливих справ, не варто також приймати ніяких серйозних рішень. Не покладайте великих надій на знайомства. Вони можуть обернутися гірким розчаруванням.

З 3 по 6 вересня — спадний Місяць. Завершуйте раніше розпочаті справи, підводьте підсумки, закривайте гештальти. Добре починати цикл схуднення, кидати шкідливі звички, покращувати зовнішність.

Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.

Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня для Овнів:

Астропрогноз для Овнів на тиждень з 31 серпня по 6 вересня попереджає, що в цей період зустрічі з друзями і знайомими принесуть несподівані результати. Можливо, здасться, що все йде проти вас, але незабаром ви зрозумієте, що всі труднощі дані для того, щоб піднести цінний урок. Буде багато роботи, яку доведеться робити в короткі терміни. Вечорами буде приходити втома. Йога врятує від стресу.

Любовний гороскоп на тиждень для Овнів каже, що в цей час потрібно більше турботи проявити до бажань коханої людини. Постарайтеся не бути егоїстами, не зациклюйтеся на своїх бажаннях, знайдіть час на те, щоб провести дозвілля з другою половинкою. Не кажіть того, за що може бути соромно.

Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня для Тельців:

Зірки для Тельців на тиждень з 31 серпня по 6 вересня говорять, що в цей період підтримка друзів допоможе відчути себе більш впевнено. Виникне бажання вилити душу близькій людині, розповісти про себе щось неприємне. Не сумнівайтесь з приводу того, що вже пройшло.

Любовний гороскоп на тиждень для Тельців каже, що в цей період перш ніж щось робити, подумайте, як би на це подивилася ваша друга половинка. Якщо дорожите коханою людиною, то навчитеся собі відмовляти в деяких примхах.

Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня для Близнюків:

Зодіак для Близнюків на тиждень з 31 серпня по 6 вересня говорить, що в цей час вам не завадять об'єктивні поради від тих, кому ви довіряєте. Можливо, не будете об'єктивними по відношенню до близької людини. Намагайтеся не витрачати гроші, тому що можуть бути затримки зарплати. Не бійтеся просити вибачення за те, що дійсно зробили неправильно.

Любовний гороскоп для Близнюків на тиждень говорить, що в стосунках з другою половинкою варто бути більш активними. Сміливіше ведіть себе в нових відносинах. Не чекайте, що друга половинка сама все зробить. Якщо ваш партнер нічого не говорить, йому б хотілося побачити вашу наполегливість.

Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня для Раків:

Місяць для Раків на тиждень з 31 серпня по 6 вересня говорить, що зараз краще відмовитись від нових пропозицій, які здаються перспективними. Є висока ймовірність помилитися у виборі, тому не поспішайте. Не сподівайтеся на удачу без дій. Тільки завзятість і наполегливість допоможуть досягти своєї мети.

Любовний гороскоп для Раків на тиждень говорить, що потрібно дбайливіше ставитися до нервів другої половинки. Деякі вчинки у відносинах настільки нелогічні, що у коханої людини можуть виникнути сумніви в щирості ваших почуттів. Не намагайтеся нікого водити за ніс, інакше вас розсекретять з соромом.

Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня для Левів:

Загальний гороскоп для Левів на тиждень з 31 серпня по 6 вересня говорить, що цей період потрібно прожити з задоволенням для себе. Добре виконана робота дозволить відпочити в кінці тижня. Якщо любите шопінг, то пройдіться і купите те, що захочеться, але в межах розумного.

Любовний гороскоп для Левів на тиждень говорить, що найбільше вам варто проявляти турботу про своїх рідних і близьких. Якщо ви вирішили поїхати у відпустку з коханою людиною, але вона себе погано почуває, то краще перенести відпочинок. Чим більше турботи будете проявляти до другої половинки, тим більше подяки отримаєте.

Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня для Дів:

Астропрогноз для Дів на тиждень радить бути обережними у фінансових питаннях і не поспішати приймати рішення. Намагайтеся бути економними: не робіть дорогі покупки, якщо самі сумніваєтеся в їх необхідності. На цьому тижні ви опинитеся в центрі уваги, тому поводьтеся гідно. Деякі рішення доведеться приймати спонтанно.

Любовний гороскоп для Дів на тиждень говорить, що ваша кохана людина захоче проводити з вами більше часу, а ви в свою чергу закриєтеся. Для того, щоб відношення не зіпсувалися, постарайтеся розібратися в собі, з'ясуйте, від чого ви намагаєтеся втекти. Не соромтеся своїх вад, кохана людина все розуміє і приймає.

Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня для Терезів:

Зірки для Терезів на тиждень з 31 серпня по 6 вересня говорять, що цей період відмінно підходить для укладання угод, підписання важливих договорів. Зараз можна зайнятися справами, до яких давно не доходили руки. Не найкращий час для того, щоб брати кредит або гроші в борг, почекайте. Можливо, відпаде необхідність витрачати велику суму.

Любовний гороскоп на тиждень для Терезів на тиждень попереджає: якщо ви самі не зміните  егоїстичне ставлення до людей, — самі ж будете страждати від недомовок і внутрішнього самотності. Поставте себе на місце тих, кому пред'являєте претензії. Якщо поглянете правді в очі, то переконаєтеся в своїй необ'єктивності.

Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня для Стрільців:

Зодіак для Стрільців на тиждень говорить, що на цьому тижні не варто відмовлятися від спілкування і зустрічей з друзями, діловими партнерами. У відносинах з близькою людиною буде панувати взаєморозуміння. З грошима можуть виникнути труднощі, але не засмучуйтеся, нічого критичного не станеться. Починайте день зі склянки води з лимоном — і зміцните свій імунітет.

Любовний гороскоп на тиждень говорить, що вам варто пробачити і відпустити образи на свою кохану людину. Якщо будете весь час нагадувати другій половинці, що вона зробила не так, то довго ще не зможете відчути себе щасливими. Менше критикуйте і більше хваліть.

Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня для Скорпіонів:

Місяць для Скорпіонів на тиждень з 31 серпня по 6 вересня говорить, що на роботі може видатися вкрай жаркий період. Часто будете на взводі, через що "прилетить" тим, хто поруч. Остерігайтеся холоду і вогкості, можете застудитися і зіпсувати собі плани неприємною хворобою. Не варто вирішувати питання за допомогою хабара.

Любовний гороскоп на тиждень попереджає Скорпіонів , що в цей час ви можете бути нервозними, і проявляти це по відношенню до другої половинки. Кохана людина заслуговує на те, щоб отримувати від вас більше уваги, ніж ви даєте. Довіряйте своєму чуттю і не робіть того, що обернеться кризою у відносинах.

Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня для Козерогів:

Загальний гороскоп для Козерогів на тиждень говорить, що на цьому тижні багато спокуси будуть вабити вас, як ніколи, але краще обходити заборони стороною. Якщо виникне гостра ситуація, постарайтеся розібратися в ній на свіжу голову, а не під впливом емоцій. Можуть надійти цікаві пропозиції по роботі, варто їх остерігатися — не все те золото, що блищить.

Любовний гороскоп на тиждень для Козерогів каже, що якщо вам подобається хтось, то пора заговорити вголос про свою симпатію, інакше ще довго будете думати про те, а що могло б бути. Сімейним представникам знака потрібно влаштувати відпочинок собі і другій половинці, а якщо є діти, вони не будуть вам заважати у відпустці. Частіше говоріть слова подяки другій половинці.

Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня для Водоліїв:

Астропрогноз для Водоліїв на тиждень з 31 серпня по 6 вересня радить займатися тим, що зміцнює ваші позиції: відвідуйте курси саморозвитку, більше читайте, дивіться новини. Не беріть і не давайте гроші в борг, зараз не найкращий період для фінансових операцій. Беріть на себе більше ініціатив на роботі, вдасться впоратися з усім.

Любовний гороскоп для Водоліїв каже, що деякі представники знаку можуть страждати від нерозділеного кохання . Постарайтеся захопити себе чимось розслаблюючим або навпаки, знайдіть спосіб отримати заряд адреналіну, — це звільнить думки від страждань. Сімейним представникам знака краще уникати флірту на роботі.

Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня для Риб:

Зірки для Риб на тиждень говорять, що в цей час ваше самопочуття може страждати від несприятливого навколишнього середовища. Намагайтеся уникати безглуздих ризиків, особливо, якщо щось може загрожувати вашому здоров'ю. Якщо є фізична необхідність звернутися до лікаря, то не зволікайте з візитом.

Любовний гороскоп для Риб на тиждень говорить, що цей час може виявитися сприятливим для всього, що пов'язано з любов'ю і особистим життям. Навчіться прислухатися до своєї інтуїції. Ви знаєте відповіді на всі питання і розумієте, що хвилює вашу кохану людину. Намагайтеся більше розмовляти, а не замовчувати хвилюючі моменти.

Також не пропустіть:  гороскоп на вересень 2020 року