Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня: краще в цьому житті дістається сміливим

Гороскоп на неделю

Елена Мело

Редактор ленты новостей

Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня на сайті HOCHU.ua каже, що з 27 вересня по 3 жовтня — спадний Місяць. Тиждень підходить для побудови планів на майбутнє.

Зодіак для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня каже, що в цей час успішно підуть справи в навчанні. Причому сам процес навчання буде не тільки цікавим, але і приємним. В результаті ви за короткий час зможете дізнатися багато нового і корисного. Тиждень вдалий для занять спортом, фітнесу та зміни іміджу.

Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.

Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня для Овнів:

Астропрогноз для Овнів на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня каже, що цей час не обіцяє жодних доленосних змін. Не втручайтеся в жодні конфлікти, не відволікайтеся на другорядні справи. Не варто роздавати команди на чужій території. Якщо не будете дотримуватися субординації, можуть виникнуть проблеми в комунікації з людьми.

Любовний гороскоп для Овнів на тиждень радять навчитися прислухатися до своєї інтуїції. Швидше за все, вам давно відомо, про що мовчить ваша кохана людина, проте вам простіше не думати про це. Більше розмовляйте, підтримуйте один одного, цінуйте думку тих, кого любите.

Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня для Тельців:

Зодіак для Тельців на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня каже, що зараз хороший період для втілення своїх планів у життя. Будьте впевнені в своїй правоті. Люди, які намагаються умовити вас змінити точку зору, швидше за все, помиляються. Пора переглянути свій режим харчування.

Любовний гороскоп для Тельців на тиждень не радить шкодувати коштів на свою другу половинку. Для того, щоб порадувати кохану людину, можете витратити порядну грошову суму, але точно не пошкодуєте про це, оскільки сюрприз вдасться. Також піде на користь невеликий відпочинок один від одного.

Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня для Близнюків:

Зірки для Близнюків на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня радять в цей час взятися за справи, які були відкладені. У вирішенні професійних питань слід прислухатися до порад більш досвідчених колег. Чітко продумуйте мету ваших вчинків, щоб потім не шкодувати про них.

Любовний гороскоп на тиждень для Близнюків радить пробачити і відпустити образи на свою кохану людину. Якщо будете весь час нагадувати другій половинці, що вона зробила не так, то довго ще не зможете відчути себе щасливими. Менше критикуйте і більше помічайте плюси.

Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня для Раків:

Місяць для Раків на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня каже, що в цей час ви будете сповнені творчого ентузіазму і натхнення. Багато що з того, що намітили здійснити в найближчі дні — вам вдасться, якщо будете внутрішньо зібрані і врівноважені. Не воюйте з "вітряном млином" — пора йти далі.

Любовний гороскоп для Раків каже, що коханій людині може не вистачати від вас моральної підтримки. Останнім часом ви не чуєте, що хвилює вашого партнера, вважаючи свої проблеми більш серйозними. Прислухайтеся до нього, хваліть його і захоплюйтеся ним.

Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня для Левів:

Загальний гороскоп для Левів на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня каже, що в цей час можна робити покупки для будинку, вони прослужать вам довго і стануть своєрідним оберегом від темних сил. Хороший період для вирішення побутових питань та спілкування з родичами. В кінці тижня вирушайте за місто — відпочинок на природі допоможе розібратися в собі і своїх думках.

Любовний гороскоп на тиждень для Левів  говорить, що найкращим засобом для зміцнення відносин з коханою людиною стане взаємна відкритість і пошуки загальних рішень в побутових суперечках. Можуть виникати чвари на грунті різних поглядів на виховання дітей. Порадуйте другу половинку приємним сюрпризом.

Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня для Дів:

Астропрогноз для Дів на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня попереджає, що в цей час ви можете опинитися між двох вогнів. Тому постарайтеся заздалегідь продумати шляхи відступу або тактику, яка дозволить уникнути такого становища. Нікому не розповідайте про найближчі плани, інакше ризикуєте їх не втілити в життя.

Любовний гороскоп на тиждень для Дів радить більше прислухатися до свого партнера. У вашій парі накопичилося багато проблем, які ви наполегливо ігноруєте. Після відвертої розмови відносини стануть тільки міцнішими і надійніше. Нічого не замовчуйте.

Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня для Терезів:

Зодіак для Терезів на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня попереджає, що для нових романтичних знайомств тиждень не найкращий. Будьте послідовні у своїх діях, не роздавайте свідомо нездійсненних обіцянок і не беріть на себе підвищених зобов'язань. Не зліться, якщо щось іде не за планом — результат вас порадує в будь-якому випадку.

Любовний гороскоп для Терезів на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня каже, що в любовних відносинах все буде розвиватися дуже швидко. Багато представників знаку будуть схильні до важливих кроків у особистому житті. Дехто заведе знайомство, яке переросте в міцну сім'ю. Також цей період дуже вдалий для планування вагітності.

Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня для Скорпіонів:

Зірки для Скорпіонів з 27 вересня по 3 жовтня попереджають, що на початку тижня у вас буде багато клопотів по будинку і на основній роботі. Керівництво може часто міняти завдання, і вам буде важко перебудовуватися. Зосередьтеся на головному, все інше само собою підтягнеться і вирішиться. Не злорадствуйте через чужі невдачі.

Любовний гороскоп для Скорпіонів на тиждень попереджає, що вашій другій половинці не вистачає вашої теплоти. Коли ви останній раз робили компліменти коханій людині? Зовнішня турбота — це добре, але слова також здатні зігрівати душу. На вихідних залишайтеся вдома і знайдіть приємне спільне заняття.

Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня для Стрільців:

Місяць для Стрільців на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня каже, що тиждень сприятливий для прийняття фінансових рішень. У цей час ваше фінансове становище повинно покращитися. Дотримуйтесь своїх власних правил і ритуалів, не йдіть на компроміси, якщо не бачите своєї вигоди в справі.

Любовний гороскоп для Стрільців на тиждень з 27 вересня говорить, що вам варто довіряти думці і інтуїції своєї коханої людини. Якщо вагаєтесь між "бути" або "не бути", то дозвольте вирішальне слово сказати своєму партнерові. Піде на користь спільне хобі, воно зможе зблизити вас і зміцнити відносини.

Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня для Козерогів:

Загальний гороскоп для Козерогів на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня радить уникати стресових ситуацій. Чим менше у вас буде хвилювань, тим кращим буде самопочуття. Не відкладайте справи на потім, щоб не було спокуси зовсім їх не робити. Отримаєте пропозицію, від якої буде важко відмовитися.

Любовний гороскоп на тиждень для Козерогів радить звернути увагу на вади вашого характеру, що заважають побудувати тривалі відносини. Попрацюйте над собою, адже ваш сарказм і іронію мало хто хоче вислуховувати. Представникам знаку, у яких в стосунках все добре, потрібно також навчитися стримувати емоції.

Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня для Водоліїв:

Астропрогноз для Водоліїв на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня каже, що в цей час можна планувати справи, які раніше викликали побоювання. Будете здатні прийняти несподівані і дуже вдалі рішення. Не довіряйте всьому, що чуєте, якщо не переконалися в цьому особисто.

Любовний гороскоп на тиждень попереджає, що зараз ваші відносини можуть переживати не найпростіші часи, через роботу ви рідко бачитеся зі своєю половинкою. Постарайтеся вчасно відкласти все неспішне, щоб проводити більше часу з коханою людиною.

Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня для Риб:

Зодіак для Риб на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня каже, що починається вдалий час, щоб розібратися з грошовими питаннями, отримати роботу своєї мрії і домогтися уваги людини, в яку ви давно закохані. Очікуються подарунки і сюрпризи від дітей. Не довіряйте першій думці про нових знайомих, вона буде помилковою.

Любовний гороскоп для Риб на тиждень говорить, що у відносинах з близькою людиною буде гармонія і спокій. Можливо, повернеться той самий цукерково-букетний період. Не бійтеся здаватися надмірно романтичними і сентиментальними, якщо вам обом приносить це задоволення.

Также не пропустите:  Ретроградный Меркурий сентябрь-октябрь 2021