Знаменитые мужчины поздравили женщин с 8 Марта и рассказали, как относятся к празднику

Новости шоу-бизнеса

Елена Мело

Редактор ленты новостей

Если витрины цветочных магазинов пестрят яркими красками, на смену "точкам" с мандаринами пришли радушные женщины с тюльпанами, а погода меняется чаще настроения вашего начальника, значит, грядет 8 Марта — Международный женский день .

К празднику 8 Марта можно относиться по-разному, меняя жизненные принципы, ценности и позиции. Но каждый из нас в этот день обязательно позвонит или приедет к своей маме, бабушке, дочке, любимой женщине —  и произнесет теплые слова.

Знаменитые мужчины украинского шоу-бизнеса рассказали, как относятся к празднику, вспомнили смешные случаи, связанные с ним и поздравили читательниц HOCHU.ua с 8 Марта.

Стас Шуринс
Певец, композитор

К 8 Марта я отношусь, если честно, негативно. Потому что, по моему глубокому убеждению, женщина должна получать цветы и подарки без повода, а не один раз в году три мерзлых тюльпана, потому что наступило 8 Марта. Такие проявления чувств по датам говорят, что ты достойна цветов только один раз в году, ну или два... еще на день рождения. У нас дома цветы постоянно, и совершенно неважно какие они. Это могут быть обычные одуванчики или веточка сирени, но, поверьте, ваша женщина будет счастлива не меньше, чем от сотен роз.

Еще самый отвратительный подарок в 8 Марта — подарить женщине поход в салон красоты... Что это значит? Эй, дорогая, иди приведи себя в порядок, потому что ты баба-яга? Женщина красива всегда и должна всегда иметь возможность ухаживать за собой. И это задача мужчины.

Женщина — это зеркало и индикатор состоятельности мужчины. Мы все должны чувствовать себя любимыми каждый день, независимо от времени года, суток, дат...
Всем нам нужна любовь!
С праздником, неповторимые! Спасибо за то, что вы приносите в нашу жизнь красоту!

Костянтин Олексенко
"Екстрасенс", НЛО TV

Кожній красуні зичу бути коханою, усміхненою і абсолютно щасливою. Щоб від вашої енергетики серця чоловіків танули, як сніг з приходом цього чудового свята весни і краси, бо ви і є наша весна, шо цілий рік поруч. Хай і для вас 8 Березня буде щодня!

Я завжди дію спонтанно і так, як підказує серце. Обов’язково дарую мамі квіти в цей день. Але до самого свята ставлюсь просто, як до додаткової можливості проявити свою увагу і почуття. Вважаю що це треба робити увесь рік, а не в один конкретний день у році.

Герман Ненов
Режиссер 

Мама Анжелика — самый близкий для меня человек. Я поздравляю ее со всеми праздниками, часто дарю подарки без повода. Тому, что женщин надо баловать и радовать, меня научил папа еще в самом раннем детстве. Каждое утро 8 Марта мы вместе с папой ехали маме за цветами. Папа всегда покупал мне отдельный букет, который я дарил маме самостоятельно. Я поздравлял ее каждый год — дарил поделки, сделанные собственными руками. Как-то в школе на концерте спел для нее песню "Мама". Плакала не только она, но и весь зал. Даже будучи студентом, мог на последние деньги заказать ей огромный букет.

Что подарю в этом году — не могу сказать. Мама — моя главная поклонница и внимательно мониторит все публикации, связанные со мной. Она точно прочитает эту статью, а я хочу, чтобы подарок стал сюрпризом.

Володимир Кравчук
"Мамахохотала", НЛО TV

Дорогі діви! Бажаю, щоб весна була у ваших вчинках і у ваших бажаннях! Нехай все квітне від вашої усмішки. Пам’ятаю, як бувши школяром в класі 7-му, з фасольки робив на 8 Березня мамі вітальну листівку. Потім та листівка довгий час стояла в серванті, а я все не розумів, чому мама її не викине. Я ж дарую їй нові, більш вартісні подарунки. І тільки зараз, коли я сам став батьком, зрозумів, чому та листівочка була так дорога мамі.

Алексей Тригубенко
Бизнесмен, финалист шоу "Холостячка"

Я глубоко убежден, что все женщины мира должны получать подарки не только в этот день, а просто так! С детства отец научил меня бережливо относиться к женщинам и возвышать, ведь не было бы их — не было бы нас. Своему сыну я тоже обязательно преподам когда-то этот урок.

Прекрасные и великие, вы — наше все! Будьте любимы, счастливы и сияйте ярче всех звезд.

Олексій Комаровський
"Паніка Вова", НЛО TV

Хлопці, де б вас зненацька на застало 8 Березня, головне — не здаватися! Нам було по 19-ть, і ми застрягли на дачі із-за сильних дощів. Не біда, ми з друганом вирішили зробити святковий стіл і, як герої Марвел, пафосно пішли купувати все до сусіднього села в проливний дощ. Але хазяйка сільмагу взяла нас в оборот: ми три години тягали весь товар із підтопленого складу до її будинка, і тільки тоді отримали законне право купити "Совєтское шампанскоє" і закусон. Вона нас нагодувала, налила для зігріву, а ще строго наказала — без квітів до дівчат не вертатися, і дала нам великий вазон із гарною фіалкою.

Наші красуні відкривають двері і бачать двох мокрих, брудних, трохи п’яних кавалерів, але із шампанським, закусоном і фіалкою. Дівчата були щасливі і сміялися з нас весь вечір. Все вдалося!

Дорогі жінки, дівчата, заради вас ми готові на такі ось "брудні справи". Зі святом!

Эктора Хименес-Браво
Несменный судья "МастерШеф"

Моя мама виховувала трьох дітей сама. З дитинства я бачив, як важко їй працюється, але вона ніколи не показувала цього нам. Завжди посміхалась і була дуже сильною.

Вона і досі залишається для мене справжнім взірцем працьовитості. Я дякую їй кожного разу, як бачу або чую по телефону. За щасливе дитинство, за миті радості, за те, як вона мене виховала.

І у це свято я хочу вклонитися всім мамам, які кожного дня виконують величезну роботу — будь це кар'єра або робота по дому, і ніколи не жаліються на втому чи хворобу. Дякую кожній з вас за те, що, обираючи свій шлях, ви наповнюєте цей світ любов'ю.  Будьте щасливі!

Євген Арабаджийський
"Екстрасенс", НЛО TV

Я вважаю, що жінки — це найпрекрасніше, що є в нашому житті. У свято 8 Березня я хочу побажати нашім жінкам вісім простих речей: миру — він нам всім потрібен, здоров'я — без нього ніяк, любові — це початок всього, міцності в сім’ї і усмішок — тоді жінка сяє, легкості у всьому — адже тоді можливо зсувати гори, удачі — вона інколи потрібна. І 8 Березня — щоб це свято було кожного дня, я не лише один раз на рік.

Моя історія не наповнена романтики, можливо банальна, але вона душевна і дуже дорога серцю. Будучи юним хлопцем, я дуже тяжко працював і при цьому служив у театрі. Грошей майже зовсім не було, і я довго думав, що таке подарувати дівчині на 8 Березня... Варіантів було обмаль, навіть майже не було. Свято наближалося, а подарунка навіть в думках не було. Ранок 8 Березня, мені говорять, що дають заробітну платню, я миттю мчу її отримувати, і часу на вибір подарунка нема взагалі. Біжу повз магазин цукерок і ідея сама мене наздоганяє. Забігаю, дістаю гроші і кажу: "На всі — ось ці". І на всю зарплатню купую цукерок — на всі гроші! Коли мені винесли коробки, я був в шоці.

Їх було 9 штук по 5 кг кожна коробка, цукерки вроздріб — насипані. Грошей на таксі в мене вже нема, але на радість, наша зустріч наша планувалась недалеко. Я беру ті коробки і як вантажник несу їх на побачення — привітати з 8 березня. Сміху було! А потім сльози від дівчини, тому що вона знала мою ситуацію. Її родичі жартували наді мною цілий рік, що я їх забезпечив цукерками.

Павел Тупиков
"Суперкопы", "Громада" на НЛО TV

Что бы мы без вас делали? Жили бы дальше, но было бы грустно.

Прекрасный день. Прекрасные наши дорогие женщины, мамочки, жены. Всех с началом весны, с началом новой жизни в природе. Перевоплощайтесь, радуйтесь, радуйте нас, мужчин, любите, одним словом — живите. Обожаю этот день. И конечно, обожаю дарить подарки. 8 Марта это не о дорогих подарках. Сделайте что-то сами, мужчины. Соберите сами букет, приготовьте что-то вкусное для вашей половинки, ей обязательно понравится ваш подарок. Ведь дорог не сам подарок, дорого внимание ;)

Как-то на 8 Марта я приехал к маме с букетом цветов от меня и от брата. Маму я заранее не предупреждал, и дома я бываю редко. А тут бац, и сын приехал. Слезы счастья на лице мамы, и конечно, ее улыбка — что может быть прекрасней?

Также не пропустите:  Достойны восхищения. Пять фильмов о великих женщинах