Владимиру Кличко исполняется 45 лет: как именинника поздравил старший брат

Новости шоу-бизнеса

Ирина Майстренко

Фріланс-редакторка

Сегодня принимает поздравления знаменитый украинский боксер Владимир Кличко . 25 марта ему исполняется 45 лет. Как младшего брата поздравил Виталий Кличко  — смотрите далее в нашем материале.

Владимир Кличко — украинский боксер-профессионал. Он был чемпионом мира по боксу в тяжелом весе по версиям WBO (2000—2003, 2008—2015), IBF (2006—2015), IBO (2006—2015), WBA (2011—2015), а также по версии авторитетного журнала The Ring (2009—2015). На его счету еще и достижения на "Олимпиаде". 3 августа 2017 года он завершил боксерскую карьеру, но по-прежнему держит шикарную физическую форму и много работает.

И сегодня Владимир Кличко принимает поздравления от поклонников по всему миру.

Конечно же, в этот весенний день поздравил именинника и его старший брат — Виталий Кличко. На своей странице в Facebook политик опубликовал поздравление, которое не оставляет равнодушными поклонников братьев Кличко.

Виталий Кличко

боксер в прошлом, сейчас мэр Киева

Друзі! 25 березня вже багато років для мене — радісний і теплий день. У дитинстві я мріяв про брата. І коли мені було майже 5 років, мама мені зробила найкращий подарунок. Малим брат намагався стати, як старший. Я пішов до школи — він мріяв скоріше туди потрапити. І став школярем у 6 років. Потім, як і в мене, у Володі з’явилася мрія стати боксером і він теж пішов у секцію. Далі вступив до того ж інституту, який закінчував я. І також захистив кандидатську. Ну, і звичайно, брат став чемпіоном світу з боксу. Але він — наполегливіший і завзятіший — зібрав більше за мене чемпіонських поясів. Володя став викладачем в університеті Сент-Галена (Швейцарія) і отримав пропозицію викладати курс в Гарварді. Він пише книги, які мотивують мільйони людей в світі бути сильними і успішними. Працює над докторською дисертацією. Володю Klitschko, насправді, це я на тебе завжди рівнявся. Пілотом колись мріяв стати я — а вдалося втілити цю мрію тобі. Кількома мовами досконаліше володієш ти. Чудовий батько — ти. Кожен твій успіх і перемогу сприймаю, як свої. Завжди горжуся тобою! Не багатьом пощастило з таким братом. З Днем народження! Люблю тебе, брате! І ще раз дякую мамі, що 45 років тому зробила найкращий подарунок в моєму житті!

Трогательный поздравительный пост Виталий Кличко сопроводил архивными фото. Действительно, крепкой дружбе знаменитых братьев можно только позавидовать!

Мы присоединяемся к многочисленным поздравлениям в честь именинника Владимира Кличко!

Фото: Facebook Виталия и Владимира Кличко