"Діаманти": співачка Lama презентувала нову довгождану пісню

Новости шоу-бизнеса

Ирина Майстренко

Журналист

Тримайте порцію натхнення від популярної укранської співачки Lama . Вона презентувала нову довгождану пісню "Діаманти"!

На цьому тижні світ побачив новий сингл співачки Lama "Діаманти". Композиція піднімає питання вибору між духовними та матеріальними цінностями.

Як і у випадку з попередніми роботами, авторами пісні виступили Наталя Дзеньків та один з найвідоміших саундпродюсерів країни Віталій Телезин, на рахунку якого записи таких знаменитих виконавців, як "Океан Ельзи", "Ляпис Трубецкой", "Друга Ріка", Земфіра та ін.

Ось що говорить артистка про новинку:

Наталя Дзеньків

співачка

Робота над піснею, як і кожен студійний процес, для мене є найприємнішим моментом. Я відчуваю космічні емоції, які заряджають, не відпускають, поглинають мене цілком і я ніби опиняюсь в іншій реальності. "Діаманти" — це історія про стосунки двох різних людей, про зіткнення двох протилежних світів. Героїня пісні — сильна і впевнена в собі жінка,  в якої на першому місці сім‘я, духовні та моральні принципи.  У її обранця зовсім інші пріоритети — кар'єра та гроші, що робить його дуже нещасним. Ці стосунки припинились, але не зруйнували внутрішній світ героїні. Вона вийшла з новою версією себе! Там, де є вища любов, немає місця низькочастотним вібраціям.

Із задоволенням пропонуємо вам оцінити новинку!

Також сьогодні обговорюють стан здоров'я Андрія Данилко .

Фото: пресслужба