Що слухають творчі люди: плейлист спортивного журналіста та коментатора Ігоря Циганика

Новости шоу-бизнеса

Ирина Майстренко

Фріланс-редакторка

Ми продовжуємо  ділитися з нашими читачами ідеями чудової музики для натхнення і гарного настрою. Раніше ми публікували плейлист від моделі Наталі Масловської , актора Назара Задніпровського , дизайнера Володимира Демчинського та багатьох інших. І сьогодні в центрі уваги відомий український спортивний журналіст та коментатор, ведучий каналу 2+2, програми "ПроФутбол" —  Ігор Циганик .

Кожен з нас має улюблений плейлист, кожна пісня в якому асоціюється з різними періодами життя. Це можуть бути як радісні моменти, коли під улюблені треки хочеться танцювати, співати і радіти життю. Проте інколи музика навіює сумні спогади та ностальгію.

Ми відчуваємо різноманітний спектр емоцій, слухаючи музику, і сьогодні своїми улюбленими музичними композиціями з нами поділився Ігор Циганик.

  • Пане, Ігорю, що для Вас означає музика?

- Музика для мене — це релакс, відпочинок, настрій та своєрідний катарсис. Слухаючи музику, я абстрагуюся від усього і намагаюся повністю перейнятися тим, що слухаю.

  • Кого з українських виконавців можете виділити для себе?

- "Океан Ельзи". Захоплення його музикою розпочалося зі студентських років, коли ми з друзями співали під гітару. Це були надзвичайно хороші роки, про які я згадую з радістю.

Океан Ельзи — "Майже весна"

Також зі студентськими роками асоціюється гурт "Плач Єремії", особливо їхнє виконання української стрілецької пісні "Ой хмариться…"  — так званий гімн студентів-журналістів.

Плач Єремії — "Ой хмариться…"

До того ж в період моїх студентських років мені до душі припали іспанські мелодії, особливо творчість Хуліо Іглесіаса .

Хуліо Іглесіас — Me olvidé de vivir

Любов до українських народних пісень привила ще в дитинстві бабуся. Тому це назавжди залишиться в моїй пам'яті і про що я згадую з теплом у серці. Особливою для мене є пісня "Цвіте терен", яку мені співала бабуся, коли я лягав спати — це надзвичайно теплий епізод з дитинства, про який я згадую з ніжністю та теплотою.

Українська народна пісня — "Цвіте терен"

  • Як Ви ставитесь до сучасних новинок на музичному ринку, можливо, слідкуєте за трендами в музиці?

- Так, намагаюся бути сучасним і цікавитися новинками. На даний момент мені імпонує гурт "Без обмежень".

Без обмежень — "Зорі запалали"

Ось така музика звучить у навушниках Ігоря Циганика. А що зараз слухаєте ви?

Також дивіться плейлист телеведучого Олексія Душки .

Фото: прес-служба