Mountain Breeze презентували романтичну пісню з особистою історією: прем'єра Why Don't We

Новости шоу-бизнеса

Ирина Майстренко

Фріланс-редакторка

Доки наші читачі смакували новинку від учасниці Нацвідбору GARNA , з’явилися новини від гурту Mountain Breeze, які пробували свої сили на Нацвідборі кількома роками раніше.

Новий рік починається з прем’єр. Український гурт Mountain Breeze  випустив нову англомовну пісню Why don’t we. Це друга прем’єра за часів сольної діяльності артистів. Пісня створена самостійно в студії учасників бенду!

Фронтмен Mountain Breeze Олександр Біляк ділиться враженнями щодо нового треку:

Ця пісня — особлива. Вона наснилася мені! Я пам'ятаю як зараз... Уві сні я йшов по коридорах якоїсь виставкової будівлі, і раптом у мене почала крутитися мелодія приспіву пісні. Я почав шукати диктофон, щоб записати її, мене намагалися відволікти, але я всім говорив: "Почекайте, я повинен записати дещо!". Я різко прокинувся, проте мелодія продовжила звучати в моїй голові. Це було рано вранці, я прокинувся, взяв гітару і пішов на кухню та тихенько записав її на диктофон.

А Ілля Біляк зазначає наступне:

Дуже подобається ця пісня своєю атмосферою. Вона така легка, відразу хочеться згадати найсвітліші моменти зі свого життя. Вона чимось нагадує мені нашу іншу пісню I see you. Напевно, своєю щирістю і легкістю.

Для музикантів ця пісня – бажання зберегти те, що так важливо вашому серцю,  але ... не завжди виходить це зробити.

Навіть рядки приспіву це підтверджують:

"Why don’t we
Keep it up 
Keep it up
Like this forever
Like this forever"

Переклад: "Чому ми не можемо
підтримувати це
підтримувати це
Так, як воно є зараз, вічно
Як зараз вічно."

Неможливо не звернути увагу на інші рядки нової пісні, які навіюють роздуми про юність, її невинність та почуття, що можуть зникнути, але залишитись в пам’яті, як "…вогонь, який міг би тебе зігріти; полум'я, яке горить так, як ніби ніколи не згасне".

Учасники бенду Олександр, Ілля та Михайло мають в планах зробити цю пісню частиною наступного альбому від Mountain Breeze. В 2020 році гурт планує багато працювати та виступати, адже шалено  скучив за тим, щоб ділитися своєю музикою зі світом. І перший крок вже зроблено: реліз пісні Why Don’t We, тим самим повертаючись після затишшя. Наостанок артисти дають обіцянку перед самими собою та фанатами-breezers:

Ми вже подорослішали, і музика відповідно у нас змінюється! Тому не просто плануємо щось, а ставимо ціль випустити велику кількість всього нового в цьому році. Віримо, що він змінить багато речей!

Зустрічайте новинку!

Також зараз у всіх на устах новий кліп від Олександра Порядинського .

Фото: прес-служба