"Голос країни. Перезавантаження": учасники, які підкорюють голосом та історією (ЕКСКЛЮЗИВ)

Голос країни 11

Ирина Майстренко

Фріланс-редакторка

Вже 24 січня о 21:00 на телеканалі "1+1" стартує 11 сезон шоу  "Голос країни", який цього року отримав назву "Перезавантаження". Пропонуємо ближче познайомитись із деякими талановитими вокалістами, яких зовсім скоро побачить і почує вся країна.

Петро Чернишенко

За втіленням своєї мрії на шоу прийде 24-річний Петро Чернишенко з міста Самбір. Дивлячись на яскраву зовнішність хлопця, важко уявити, що він працював ким завгодно, але не артистом. Після строкової служби був патрульним на одному з кордонів із Польшею, а потім — гастарбайтером за кордоном, наприклад, штукатурив стіни у Бельгії. Однак музика завжди була важливою частиною життя хлопця, адже він сам пише пісні, навіть записав власний альбом, де на початку пісень читає уривки власних віршів. Петро прагне популяризувати сучасну поезію, але не знає, як це зробити, часто сумнівається у собі. Під час останньої робочої поїздки до Польщі він змушений був провести двотижневу обсервацію і тоді гостро відчув, що для нього дійсно важливо у житті. Саме тоді хлопець взяв участь у онлайн-кастингу "Голосу країни", а от чи вразить він тренерів, глядачі "1+1" дізнаються вже незабаром.

Анна Шеррі

Підкорити тренерів "Голосу країни. Перезавантаження" прийде і 36-річна Анна Шеррі з Херсону. Дівчина співає з чотирьох років, але зробила музику своєю професією лише у 32. Після невдалого шлюбу дівчина сама залишилась з маленькою донечкою на руках. Щоб забезпечити родину — почала тяжко працювати. Розпочала з продавчині сім-карт на вулиці, потім працювала у ювелірному магазині, згодом — у меблевій компанії, де Аня розробляла дизайн інтер’єру. Дівчині подобалось займатися цією справою, але у серці жила музика. На кожному корпоративі компанії Аня співала з власним бендом. Одного дня директорка поставила їй умову: або вона обирає дизайн, або звільняється та починає професійно займатися музикою. Так, у 32 роки Аня відмовилась від своєчасної зарплатні та зробила крок до мрії. Зараз вона викладає вокал, а вечорами співає рок у кавер-бенді. Анна прийшла на "Голос країни-11", щоб на власному прикладі показати, що ніколи не пізно стати на шлях до своєї мрії. Чи повернуться до неї тренери — стане відомо незабаром.

Марія Рак

Цього року завітала на "Голос країни" і 32-річна Марія Рак. Дівчина почала заробляти співом ще у 12 років, коли співала у ресторанах разом із батьком. Багато років тому Маша прийшла на одне з відомих талант-шоу, щоб довести батькові, що вона може бути самостійною артисткою. Тоді вона завоювала прихильність глядачів та стала суперфіналісткою, але після шоу стати відомою артисткою вона так і не змогла. За цей час Марія вийшла заміж, народила сина та згодом розлучилась. Три роки пропрацювала на бек-вокалі гуртів "The Maneken" та "AeroBenin". Участь у "Голосі країни" — це шанс дівчини розпочати все спочатку та повернутися на велику сцену. Чи скористається Маша новим шансом та вразить тренерів — глядачі побачать скоро.

А ви чекаєте новинку?

Фото: 1+1