Дві українки спродюсували легендарну фешн-зйомку у Нью-Йорку (ФОТО)

Новости ТВ-шоу

Анна Мисюк

Заместитель главного редактора

Ділимось з вами розкішною fashion-новиною! Українки Марія Гражина Чаплін та Анна-Марія ля Жермен створили неймовірно красиву фотосесію з головними обличчями світу моди. Скоріше дивіться — у нашому матеріалі.

Львів'янки Марія Гражина Чаплін та Анна-Марія ля Жермен стали продюсерами унікальної фешн-зйомки для світового глянцю. У головних ролях — всесвітньо відома модель Коко Роша та німецький фотограф-легенда Еллен фон Унверт, світлини якої оцінюють у десятки тисяч доларів.

Локацією для знакової колаборації виступив американський готель The Beekman — знаменита з 1761 року нью-йоркська штаб-квартира, яку асоціюють із найвпливовішими культурними діячами в історії. Інтер'єр готелю, який через століття зберіг свою цілісність, успішно поєднався з концепцією кубинських вібрацій, створеною зірковим стилістом Філіппом Утером.

Марія Гражина Чаплін, засновниця World Influencers and Bloggers Awards ("Оскара для блогерів"), обрала для зйомки цих видатних людей не випадково.

Коко Роша та Еллен фон Унверт, на мою думку, — найвизначніші особистості у світі моди, які завдяки своїм талантам і активній діяльності у світі діджітал заслуговують звання Influencers Icons.

— каже вона.

Відмітимо, що Еллен фон Унверт — одна з найвідоміших сучасних фотографів-жінок. На початку 90-х, коли голлівудські актриси домінували на обкладинках журналів у всьому світі, німецька фотограф сприяла народженню культу "Супермодель": саме Еллен допомогла відкрити світу Клаудію Шиффер. Зараз Фон Унверт продовжує розширювати межі свого мистецтва та пропагує ігрові, кінетичні і прогресивні жести та пози моделей, розширюючи можливості жінок, показуючи їх сильними, вільними та незалежними.

Коко Роша  — всесвітньо відома модель. Її особистий бренд створили театральні пози, ельфійська зовнішність та активна присутність в соціальних мережах. Коко — одна з перших діджитал-супермоделей, відома своєю протекцією молодих моделей. Крім того, Роша — співвласниця модельного агентства Nomad Management. Також вона заснувала Coco Rocha Model Camp — багатоденний майстер-клас для моделей та фотографів.

А вам сподобався результат фотосесії?

Не пропустіть:  Оксана Караванська влаштувала в Києві фешн-виклик і презентувала новий бренд.

Фото: прес-служба, Еллен фон Унверт