Український бренд одягу FINCH представляє лукбук першого в світі імерсивного модного шоу

Новости ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заместитель главного редактора

Українська марка одягу FINCH випустила лукбук першого в світі імерсивного модного шоу. Усі образи можна приміряти на себе за допомогою Instagram-фільтрів будь-кому з будь-якої точки світу.

До лукбуку увійшли 12 образів, які команда FINCH створила на базі робіт 12 сучасних митців з України, Швейцарії та Японії. За технологічну складову відповідала студія по розробці AR-продуктів для Instagram, TikTok та Snapchat — FFFACE.ME .

Проект #finchARTshow поєднує сучасні технології, моду та мистецтво. Він покликаний наблизити високу моду до кожного, а ще — відкрити мільйонам користувачів соцмереж сучасне українське мистецтво.

Related video
Український бренд одягу FINCH представляє лукбук першого в світі імерсивного модного шоу - фото №1

Як приміряти на себе одяг з нової колекції FINCH?

Перед початком віртуальної примірки впевніться, що ваш Instagram оновлений.

  • Відкрийте фото бажаного образу з QR-кодом на сторонньому девайсі (це може бути ваш компь’ютер або планшет).

  • Відскануйте своїм смартфоном цей QR-код: він активує фільтр доповненої реальності у вашому Instagram. В режимі селфі камери ви побачите прев’ю дефіле зі своїм обличчям всередині.

  • Приберіть волосся з обличчя та відрегулюйте тон шкіри та за допомогою вертикального бігунка для більш реалістичного зображення.

  • Натискайте кнопку зйомки та робіть сторіз.

  • Щоб потрапити згадування бренду, відмічайте @finch_wear, AR-команду @ffface.me та митця, якого бачите у назві фільтру: @mariannehollenstein, @ralkovlada, @ka.bu_, @dariiakuzmych, @nikita_vlasov_art, @mityafenechkin, @nanabiako, @juraden, @takahiko.ishii.jpn, @julia.beliaeva.art або @polinaboichuk_.

Лукбук FINCH ART SHOW

Український бренд одягу FINCH представляє лукбук першого в світі імерсивного модного шоу - фото №2
Український бренд одягу FINCH представляє лукбук першого в світі імерсивного модного шоу - фото №3

Над новою колекцією  FINCH ART SHOW працювали 12 художників різних технік та естетик. Дизайнери FINCH визначили 11 співавторів нової колекції: Володимира Буднікова, Владу Ралко, Кат. Бучацьку, Дарі. Кузьмич, Юрія Денисенкова, Юлію Бєляєву, Нікіту Власова, Мітю Фенечкіна, Нану Бякову, Маріанну Холленштайн і Такахіко Ісію.

А ось 12-ту художницю, Поліну Бойчук, обрали шляхом голосування в Instagram з понад 120 конкурсантів, які подали заявки на участь у конкурсі митців.

Ознайомитись з командою митців проекту детальніше можна за посиланням .

Зазначимо, що фільтри доповненої реальності, що дозволяють примірку колекції #finchARTshow, були вперше представлені у вересні на Ukrainian Fashion Week та залишаються у відкритому доступі серед фільтрів в Instagram акаунті бренду @finch_wear назавжди. Тож це вже друга колекція FINCH, яка представлена у формі нескінченного шоу в Instagram: вперше бренд презентував свою реальну колекцію, яку відскановано на моделях у 3D та поміщено у фільтри, на початку 2020 року.

Технології доповненої реальності для обох колекцій розробила студія FFFACE.ME, над відео працював продакшен Videohead.

FINCH є першим українським брендом, що працює з доповненою реальністю не тільки для презентації, а й для створення одягу.

Не пропустіть:  ведучі шоу "Твій День" презентували колекцію бренду Overall на Ukrainian Fashion Week.

Фото: Анна Гурнова