Дата виходу фільму "Трансформери: Час Звіроботів": сьома частина знаменитої франшизи

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Оптимус Прайм повертається на великі екрани... Дата прем'єри фільму "Трансформери: Час Звіроботів", акторський склад, сюжет та інші подробиці читайте в нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Фільм "Трансформери: Час Звіроботів" — дата виходу

Дата виходу фільму "Трансформери: Час Звіроботів" запланована на 9 червня 2023 року . Зазначимо, що спочатку прем'єра було запланована на 24 червня 2022 року, проте через невідомі причини її перенесли.

Початок нової трилогії

Згідно з сюжетом, у фільмі "Трансформери: Час Звіроботів" продовжується війна між автоботами і десептиконами з появою Максималів, Предаконів і Терорконів, що змінюють хід конфлікту. На краще це чи на гірше, ми дізнаємося, подивившись фільм.

Хоча офіційного синопсиса до фільму ще немає, відомо, що він стане початком нової трилогії. Також творці розповіли, що дія у фільмі відбуватиметься у Нью-Йорку та Перу.

Актори фільму "Трансформери: Час Звіроботів" та ролі

У фільмі "Трансформери: Сходження Звіроботів" знімуться Ентоні Рамос, Домінік Фішбек, Місяць Лорен Велес та Тобе Нвігве. Що стосується озвучки, то у стрічці візьмуть участь як Пітер Каллен, Пітер Дінклейдж, Піт Девідсона, Ліза Коші, Мішель Йео, Крісто Фернандес та інші актори.

Трейлер

Також не пропустіть  дату виходу фільму "Форсаж 10" .