Ягідні губи - тренд літа 2023 року! Стилісти назвали ТОП-5 найзвабливіших кольорів помади

Макіяж

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Літо – чи не найулюбленіший сезон модниць, адже нарешті можна не ховати гарні сукні та інше вбрання під верхнім одягом. Довершує стиль жінок і вдалий макіяж. Цього року стилісти радять робити акцент на губи. Раніше ми розповідали, як правильно фарбувати вії, а тепер розкажемо, які відтінки помади увійшли у ТОП-5 наймодніших кольорів на літо 2023 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви ще не придбали у свою косметичку жодного із цих кольорів, час поспішити! Відтінки, які визначили стилісти, підкреслять будь-який образ і додадуть йому розкоші, пише joy-pup.com .

Ягідні губи

Перше місце серед визначених стилістами відтінків посідає ягідний колір. Його особливість полягає у тому, що ягоди мають різні відтінки: від чорничного – до малинового, одні – темніші, інші – світліші. Обирати свій підтон модниця може самостійно, головне, щоб колір губ асоціювався із ягодою.

Кораловий

Кораловий відтінок помади надасть вашим губам свіжості, молодості та ексклюзивності. Відтінки коралового варто вибирати серед яскравих палітр, саме це буде у моді влітку 2023 року. Який підтон коралу кращий: пудровий, яскраво червоний чи апельсиновий, – вирішувати самим модницям. Стилісти радять носити одяг білого кольору або джинс до коралових відтінків помади.

Помаранчевий 

Сміливий та яскравий помаранчевий твердо займає позиції у ТОП-5 наймодніших кольорів помади на літо 2023 року. Допускається як матовий, так і глянцевий кольори. Який підтон обрати краще – темний, світлий апельсиновий чи насичений помаранч, підкаже тип вашої шкіри. Із помадою помаранчевого кольору можна використати яскраву палітру тіней для повік.

Нюдовий

Класичний нюд ніколи не вийде з моди. Натуральний відтінок підкреслює природну красу і пасує до будь-якого образу. Нюдовий колір доречний для жінок всіх вікових категорій.

Рожевий

Завершує ТОП-5 наймодніших кольорів гламурний рожевий. Стилісти вважають, що цей колір ніколи не вийде з тренду, оскільки рожеві відтінки уособлюють жінку: ніжну, звабливу і сучасну. Який саме рожевий обрати, вирішувати самим модницям.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як легко зіпсувати свій образ тональним кремом. Стилісти назвали 5 помилок, на які варто звернути увагу кожній жінці.