Найкращі шльопанці цього літа, які не "вб'ють" ваші ноги: як обрати

Практичні поради

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Підбір літнього взуття може стати ще тою проблемою. Міряючи його в магазині, здається, що взуття сидить ідеально, але вже при першій тривалій ходьбі виявляється, що все зовсім не так. Тож як вибрати літнє взуття, щоб потім не шкодувати - розповідаємо у цій статті на HOCHU.UA.

Найпоширеніше літнє взуття - звісно ж, шльопанці. Але якими вони мають бути, щоб при ходінні ви їх навіть не помічали на своїй ніжці?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Увага на розмір. Вибираючи взуття за розміром, ви можете уникнути багатьох проблем. Ваші п'ята та пальці ні в якому разі не повинні “висіти в повітрі”, а форма устілки має повторювати вигин стопи. До речі, якщо купуєте шльопанці в онлайн-магазині, попередньо треба виміряти свою стопу і купити взуття такого (максимум на 0,5 більше) розміру.

Враховуйте погодні умови. Влітку дощ може початися неочікувано, тож якщо ваше взуття виконане з тканини, воно може намокнути й потім довго сохнути або, що гірше, зіпсуватися та відправитися у смітник.

Взуття також не має ковзати по гладкій поверхні, натирати шкіру ніг, відчуватись при ходьбі, а ваша нога має легко входити та виходити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділились хитрим трюком для очистки підошви за 10 хв. З ним ваше біле взуття сяятиме завжди!

Фото: freepik.com