Гороскоп на 30 березня 2023 року: що люди можуть обирати, те вони можуть і змінити

Гороскоп на сьогодні

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

.30 березня 2023 року — Зростаючий Місяць знаходиться в знаку Рак. Символ дев'ятої місячної доби — фонтан. Сьогодні дуже потужний енергетичний день, коли заохочується будь-яка активність і спрага знань. Також у цю дату сприятливим чином складаються справи, пов'язані з сім'єю та стосунками, тому астрологи радять приділяти цій сфері багато уваги та енергії.

Що ще цей день, 29 березня, підготував для кожного знака Зодіаку? Ділимося астрологічним прогнозом від  Ganesha Speaks . А ви не забувайте також підписатися на наші спільноти в  Вайбер  і  Телеграм , щоб щодня читати найсвіжіші астропрогнози, а також  Чат-бот , де можна швидко і зручно дізнатися свій гороскоп на тиждень і місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гороскоп на сьогодні за знаками Зодіаку

Гороскоп на 30 березня 2023 – ОВЕН

Не дозволяйте позитивної енергії дня пройти повз вас, Овен. Ви можете схопитися за справу і використовувати її краще, ніж більшість, тому не соромтеся починати раніше і продовжувати допізна. Перестаньте думати про проблеми та дійте.

Гороскоп на 30 березня 2023 – ТЕЛЕЦЬ

У вас може виникнути спокуса придумати власні правила, Телець, тому що вам дійсно не подобаються ті, які були до вас. Будьте обережні, але якщо відчуваєте, що щось не так, вживіть заходів, щоб змінити це. Немає причин, через які ви повинні залишатися в рамках традиційних обмежень.

Гороскоп на 30 березня 2023 – БЛИЗНЮКИ

Ваші дії сьогодні можуть бути безладними та спонтанними, Близнюки, але вони також напевно будуть потужними та корисними. Ви почуватиметеся розумніше, ніж зазвичай, і перевершуватимете колег. Геніальні ідеї можуть оточувати вас, тому намагайтеся дивитися на всі боки і помічати дрібниці.

Гороскоп на 30 березня 2023 – РАК

Знайдіть час, щоб вирватися з рутини і подивитися, що відбувається у світі навколо вас, Раку. Ви можете бути настільки зосереджені і так захоплені конкретною метою, що не братимете до уваги решту світу. Ви можете навіть не усвідомлювати, що ці зовнішні енергії дуже впливають на те, що ви робите у своєму маленькому відсіку.

Читати також 5 знаків Зодіаку, які шпигують за своїми партнерами: вердикт астрологів

Гороскоп на 30 березня 2023 – ЛЕВ

Просто тому, що хтось хоче, щоб ви щось зробили, не означає, що потрібно підкорятися. Виявляйте гнучкість собі, а чи не іншим. Свобода є для вас пріоритетом та джерелом натхнення, тому переконайтеся, що ви користуєтеся цим правом у всіх аспектах свого життя. Ніхто інший не зробить це за вас.

Гороскоп на 30 березня 2023 – ДІВА

Можливо, ви дієте несвідомо, Діво. Раптом ви на півдорозі до виконання завдання і ставите питання, чого ви насправді сподівалися досягти, розпочавши її в першу чергу. Усвідомлюйте свою енергію та те, як ви її використовуєте. Переконайтеся, що ви не вистрілите собі в ногу, витрачаючи свої коштовні ресурси на речі, які насправді не мають значення у довгостроковій перспективі.

Гороскоп на 30 березня 2023 – ТЕРЕЗИ

Ви можете покластися на свою удачу, яка витягне вас з труднощів, Терези. Це той день, коли ви просто почати будь-яку справу, не дуже турбуючись про результат. На вашому боці багато позитивної енергії, яку ви, можливо, навіть не бачите зараз. Вірте, що все, за що б ви не взялися, у довгостроковій перспективі принесе вам успіх.

Читати також Ніколи не робіть ці 8 речей на кухні, якщо хочете зберегти собі життя

Гороскоп на 30 березня 2023 – СКОРПІОН

Ви можете бути насторожі, коли відбиваєтеся від людей і ситуацій, які застали вас зненацька, Скорпіоне. Будьте обережними, встановлюючи такі великі стіни. Небезпека будівництва фортеці, яка не дозволяє іншим увійти, полягає в тому, що вам буде важче виглядати зовні. Залишіть одну стінку коротше, щоб не відрізати собі від зовнішнього світу.

Гороскоп на 30 березня 2023 – СТРІЛЕЦЬ

Елемент містики відіграватиме значну роль у вашому сьогоднішньому світі, Стрілець. Ця енергія швидше за все прийде до вас несподівано, і вашою першою реакцією може бути ухилення від неї. Вірте в силу думки та наміри. Переслідуйте все, чого ви хочете досягти у своєму світі. Вкладаючи велику силу волі у свої дії, ви з більшою ймовірністю досягнете успіху.

Гороскоп на 30 березня 2023 – КОЗОРІГ

Ви можете відчути, що дії довкола вас підживлюються корисливими мотивами. Ви можете бути єдиним, хто дійсно бачить, що відбувається, Козоріг. Ви почуваєтеся спостерігачем з гори, який зневажливо дивиться на людей унизу. Ви розумієте політику ситуації, але з висоти свого погляду почуваєтеся безсилим здійснити ефективні зміни. Збирайте дані зараз і дійте пізніше.

Читати також Не впадати у відчай і набратися сил: ці 3 знаки Зодіаку відчувають, що застрягли в житті

Гороскоп на 30 березня 2023 – ВОДОЛІЙ

Вживіть заходів, які допоможуть вам отримати велику свободу в житті, Водолію. Намагаючись догодити оточуючим, ви, можливо, відмовляєтеся занадто багато для себе. Перш ніж ви це дізнаєтеся, можете опинитися в кайданах, пов'язаних з людьми, ситуаціями та зобов'язаннями, яких ви, здається, не можете позбутися. Використовуйте сьогоднішній день, щоб звільнитися від цих кайданів.

Гороскоп на 30 березня 2023 – РИБИ

Можливо, вам доведеться свідомо відмовитись від деяких своїх планів, Риби, і просто залишити все на волю випадку. Елемент несподіванки може трохи допомогти вам, тому працюйте з ним замість того, щоб уникати його. Природний перебіг подій повинен привести вас до більшої свободи. Використовуйте свою уяву замість повністю покладатися на логіку.

Також дізнайтеся, які 3 знаки Зодіаку здатні написати бестселер та підкорити літературний світ.