Жваві антидепресанти: чому варто подружитися із бішон фрізе

Домашні тварини

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо у вас є діти, то на фоні їхніх м'яких іграшок не одразу можна буде знайти бішон фрізе. Це — французька болонка, маленька за розмірами і така гарна, неначе іграшка із трендового магазину. Раніше ми писали про королівську породу котів , а тепер розкажемо про королівську собаку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо у вас є діти, або ж ви просто часто впадаєте у розпач і депресії, заведіть для себе бішон фрізе, пише fello.pet .

Бішон фрізе була популярною ще у 12 столітті, її тримали аристократи Іспанії, Італії та Франції. Ця порода вважалася підтвердженням статусу, краси та іміджу. Згодом цих собак помітили у королівських дворах.

Зазвичай бішон фрізе мають біле забарвлення, рідко — кремове чи блідо-жовте. Шерсть собаки кучерява, по доторку схожа на бавовну. Ці собаки практично ніколи не линяють, тому абсолютно підходять людям, які страждають на алергію.

Бішон фрізе домашні, грайливі, добрі та рідко агресивні. Вони дуже гарно ладять із дітьми, стаючи улюбленим другом, з яким можна погратися у м'яч і побігати. Ці собаки не люблять довго бути сам вдома, їм потрібна любов і обійми хазяїна.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, у якому віці краще заводити домашніх тварин. Зоопсихологи розповіли, коли дитина свідомо здатна піклуватися про домашнього улюбленця і не плутати його з іграшкою.

Фото: @pexels.com.