Модно і практично: дизайнери представили 3 варіанти підлоги для вашої оселі (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Підлога в оселі повинна бути функціональна зручна і водночас гарна. Вона має витримувати важкі меблі, додавати затишку і легко митися. Раніше ми писали про модні ролети і римські штори, а тепер розкажемо, якою може бути підлога у вашій оселі.

Дизайнери назвали 3 варіанти гарної, стильної та практичної підлоги для вашого дому. Це — дерев'яна підлога чи ламінат, який імітує дерево, плитка і підлога з епоксидної смоли.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дерево або ламінат

Підлога із дерева завжди екологічна і стильна. Проте не всі люблять імітацію дерева, а ще — як би якісно ви його не поклали, зі зміною температури повітря та вологості вона буде “ходити” і скрипіти.

Бюджетнішим варіантом є ламінат, який імітує будь-яке дерево. Він “не грає” від зміни погоди. Але має 2 великі мінуси: з часом може протертися, а ще — не любить вологи. Тобто, ви повинні мити ламінат ледве мокрою ганчіркою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Плитка

Плитку завжди зручно мити, вона додає багатства і ексклюзивності інтер'єру. Такий варіант підлоги бездоганно підходить для кухні, коридору і ванної кімнати.

Її легко мити, вона універсальна і довго виглядає, як нова. Мінус плитки — це шви, які потрібно підмальовувати, коли вони втратять свій вигляд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підлога із епоксидної смоли

Трендовий варіант підлоги — це заливка епоксидною смолою. Це єдиний варіант, який не має нерівностей, порогів, зміни висоти, не скрипить і практично вічний.

Така підлога витримує будь-які меблі. А ще її можна зробити ексклюзивною: придумайте дизайн і залийте об'ємні деталі спеціальною рідиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як за допомогою незвичних дзеркал оздобити свій інтер'єр. Дизайнери представили варіанти, які сподобаються навіть вибагливим господиням.

Фото: Pinterest