День вчителя 2023: найкращі вітання у прозі. Святкові листівки українською

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щороку в першу неділю жовтня українці вітають освітян із Днем вчителя. У 2023 році ця дата припадає на 1 жовтня. Для вас, дорогі працівники освіти, найкращі вітання і святкові листівки.

Традиційно з нагоди свята учні організовують для вчителів концерти і дні самоврядування. Діти, а іноді їхні батьки, проводять уроки замість вчителя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З моменту повномасштабного вторгнення рашистів вчителі почали працювати понаднормово і без належних для цього умов праці. Розуміючи, що через війну школярі не можуть отримати знання, педагоги перейшли на дистанційне навчання. Хтось проводив уроки у бомбосховищах, хтось у підвалах, хтось просто неба при хорошій погоді.

Телеграф

Для вас, шановні, найкращі вчителі, привітання з професійним святом:

Дорогі вчителі, дякуємо вам за те, що ведете нас вірним шляхом у країну знань, мудрості і добра! Нехай ваша робота завжди буде вам у радість, а всі учні вас цінують і поважають! Бажаємо вам міцного здоров'я, мирного неба, блискучих успіхів і безліч радісних подій!

tviysvit.com.ua

Дорога вчителько, вітаю вас із професійним святом! Дякую вам за вашу доброту, терпіння, турботу і нескінченне розуміння. Бажаю вам міцного здоров'я, побільше радості в житті, особистого добробуту, гідної зарплати і хороших, вдячних, люблячих учнів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
tviysvit.com.ua

Унікальність вчительської праці полягає в тому, що її результати видно лише через десятиліття. Найбільше щастя для педагога — бачити, що нетямущі першокласники стали чесними, освіченими, мудрими людьми. Низько вклоняюся вам і дякую за науку, терпіння, материнську турботу. Вітаючи вас із Днем вчителя, хочу побажати талановитих учнів, щедрих врожаїв на педагогічній ниві, здоров'я і благополуччя в родині.

tviysvit.com.ua

Вітаю з Днем вчителя в Україні. Бажаю, щоб професія була не тільки покликанням, а й роботою в задоволення. Міцного здоров'я, поваги і розуміння, веселого настрою, вдалого підходу до дітей, великих успіхів і великого щастя!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
tviysvit.com.ua

Щиро вітаю зі Всесвітнім днем вчителя! Хочу побажати, щоб ваше життя було наповнене щастям, радістю, здоров'ям і вдачею! Нехай ваша незамінна праця завжди буде високо оцінена, а діти будуть слухняними і талановитими! Дякую!

tviysvit.com.ua

Робота в школі нелегка. Нехай Ваша праця буде оцінена всіма — і учнями, і батьками, і керівниками, і урядом. Нехай найкращий час настане зараз, щоб Ви ніколи не пошкодували, що обрали найдостойнішу професію!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
tviysvit.com.ua

Раніше ми писали, що можна подарувати вчителю з нагоди його професійного свята. Для вас — доступні та цікаві ідеї привітань з нагоди Дня вчителя.

Головне фото: 24 Канал