Із важкого підлітка до спокусливої дівчини: як виглядає зірка "Сватів" Анна Кошмал через 11 років

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Українська актриса Анна Кошмал здобула популярність після виходу серіалу "Свати", зігравши Женю Ковальову. З моменту появи на екрані минуло понад 10 років, зараз фільмографія актриси налічує понад 20 ролей у кіно. Цікаво, як виглядає Анна Кошмал через 11 років після виходу улюбленої стрічки. Деталі – у матеріалі.

Нещодавно знаменитість на своїй сторінці у Instagram розмістила серію знімків, автором яких виступила фотограф Ірина Руль. На фотографіях Кошмал позує в чорних лосинах і відвертому топі з макраме. На додаток до образу численні аксесуари. Голий бюст Анна прикриває руками. Фотосесія вийшла досить жіночною та спокусливою. {media_gallery_1}

Читати також Стало відомо, чому Тіна Кароль відмовилася перекладати свої хіти українською

Підписники сторінки Кошмал не приховали свого захоплення від побаченого: "Викличте пожежників"; "Пожежа"; "Боже, Аня! Це так гарно! Так ніжно та сексуально одночасно"; "Дуже хороша"; "Це так чудово, що навіть слів підібрати не можу".

Нагадаємо, що Анна Кошмал підтримувала дружні стосунки зі своїми колегами по серіалу "Свати", проте після того, як багато акторів схвалили повномасштабне вторгнення росії в Україну, розірвала з ними зв'язок.

Зазначимо, що актриса вийшла заміж у 2017 році, через рік народила первістка Михайла. Особистість свого обранця зірка вважає за краще тримати в секреті, лише зрідка балуючи свою аудиторію спільними фотографіями з ним.

Читати також "Найкращий чоловік у світі": Тіна Кароль зізналася в ніжних почуттях до Дана Балану

Раніше ми писали, що Анна Кошмал розповіла, як говорить із 4-річним сином про війну в Україні .