Суханов зі сльозами на очах зізнався, чому не привітав маму-росіянку з днем народження (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український телеведучий Олексій Суханов народився і жив у росії до 2012 року, проте не погодившись з російською диктатурою він переїхав в Україну. Весь цей час шоумен підтримував зв'язок із близькими, які залишилися у рф, однак після повномасштабного російського вторгнення він повністю розірвав зв'язки з країною-агресоркою.

Зокрема Олексій Суханов більше не підтримує контакт із батьками. Ведучий не розкриває всіх деталей конфлікту з рідними, проте каже, що перестав з ними спілкуватися, оскільки вони підтримують російське вторгнення в Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У розмові з актрисою Адою Роговцевою в програмі "Говорить Суханов" ведучий зі сльозами на очах знову заговорив про родичів. Олексій зізнався, що нещодавно він не зміг пересилити себе навіть у день народження мами, щоб привітати її.

2 липня я не знайшов у собі сили привітати маму з днем народження. Якщо чесно, мені це болить. Тому що, вона ж народила мене, я все одно залишаюся її сином. Проте я реально не маю сил ні на що, що пов'язане із сьогоднішнім життям. І навіть не маю сил узяти слухавку, в якій досі її номер телефону. Я його не видалив, незважаючи на те, що викреслив більшу частину свого минулого,

- розповів Олексій Суханов.

Фото: instagram.com/suhanov.official/

Ведучий запитав у своєї Ади Роговцевої, як би вона вчинила в його ситуації. Акторка наголосила, що вважає себе "всепрощенкою" тому, найімовірніше, не стала б повністю обривати спілкування з рідними. Проте вона не впевнена, як би вчинила саме в ситуації Олексія Суханова.

У кожної людини свої відкриті рани. Я - всепрощенка. Я намагаюся розібратися і не пробачити, але спілкуватися. Чому? Тому що я знаю, що звідти все одно що-небудь витягну для себе. Це егоїстична така річ. Я ж не знаю нічого, про що ти говориш. Але я знаю, що ти недоотримав обіймів, ніжності, радості, поцілунків, тривог за тебе. Цієї трепетності в тебе немає. А це велика радість, багатство у людини. Але, якщо людина перейшла межу, вона для мене припиняє існувати. Тому я тебе розумію,

- сказала Ада Роговцева.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч зворушила знімком тата, який приїхав з фронту. Батько знаменитості — військовий хірург, який від початку повномасштабного вторгнення відправився на передову.