Войтенко відповів ексдружині на звинувачення у тиранії, але знову почав нею маніпулювати (ФОТО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відверте зізнання колишньої дружини українського актора Костянтина Войтенка про те, що тривалий час вона була жертвою насильства і маніпуляцій, набуло величезного публічного розголосу. Тому не дивно, що багато хто чекав реакції як самого актора, так і Нового каналу, у серіалі якого Войтенко виконав головну роль. Що вони відповіли на скандальну історію - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На тлі великого резонансу сам Костянтин Войтенко не став давати відсіч хейту на свою адресу. Замість цього він поділився новими сімейними кадрами з коханою Наталею Камінською та їхніми дітьми від попередніх стосунків. Однак, як виявилося, висловитися про ситуацію, що склалася, він вирішив в особистому листуванні з ексдружиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на своїй сторінці в Instagram Валентина Мариніна назвала публікацію колишнього чоловіка лише маніпуляцією шляхом їхньої спільної дочки Емілії. Крім того, танцівниця показала скріншоти листування з Войтенком, у яких він звинуватив її у брехні. Сам актор у діалозі з колишньою заперечує всі звинувачення в аб'юзі та домаганнях до колег. За його словами, Наталя єдина жінка, з якою він дізнався, що таке "справжнє кохання" і "класний секс".

Фото: instagram.com/valya.marinina

Мариніна зізналася, що Войтенко далі продовжує нею маніпулювати та погрожувати. У повідомленні своїй колишній дружині актор наголосив, що якщо вона почне налаштовувати проти нього їхню 6-річну доньку - він звернеться до суду. Там, за його словами, він зможе надати аудіозапис, де мама Валентини каже, що та "вбиває дитину".

Крім того, актор запевняє, що колишня дружина часто проявляла агресію в його бік і "кидалася з кулаками". Як підтвердження у нього нібито зберігся відеозапис, на якому Валентина Мариніна накинулася на нього в машині, на очах у їхньої дочки.

Фото: instagram.com/valya.marinina
Фото: instagram.com/valya.marinina
Фото: instagram.com/valya.marinina

Варто зазначити, що скандал навколо Костянтина Войтенка прокоментувала і пресслужба Нового каналу, адже в їхньому серіалі "Будиночок на щастя" актор грає головну роль. Так, у коментарі "Культурній прачечній" представники розважального телеканалу заявили, що виступають проти будь-яких проявів домашнього насильства. Однак "скасовувати" його в проєктах доки його вину не буде доведено на законодавчому рівні - продюсери поки що не планують.

Для Нового каналу тема протидії домашньому насильству – одна з найважливіших. І в нашому контенті, і в соціальних кампаніях, і в політиці каналу як роботодавця. Якщо стане відомо про звернення до правоохоронних органів, а факт насильства доведений – офіційна реакція каналу буде невідкладною,

- сказано в заяві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Jerry Heil вперше відверто зізналася, що  ледь не стала жертвою насильства. У дитинстві вона зазнавала погроз з боку неадекватного сусіда.