Припустився фатальної помилки. Хто пішов із "МастерШеф. Професіонали-4" у 15 випуску?

Мастер Шеф Професіонали

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Чим ближче фінал, тим складніше випробування. Розповідаємо, як пройшов 15 випуск "МастерШеф. Професіонали-4" та хто з учасників у цьому епізоді залишив популярний кулінарний проєкт. Детальніше на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як пройшов 15 випуск "МастерШеф. Професіонали-4"?

Цього разу учасники зіткнулися з найвибагливішими гостями — ні, не мільйонерами, а Супермами! Мами попросили учасників приготувати броколі, гречку та яловичу печінку для своїх дітей. Це звичайні продукти, які діти не люблять.

Професіонали працювали у групах: Іван та Едуард, Саша та Регіна, Олексій та Віктор, Антон та Артем. Як завжди, Едуард взяв ініціативу. Страви цієї команди стали інтерактивними, оскільки діти самі брали участь у створенні мусу з броколі. Едуард та Іван перемогли. А ось Олексій із Віктором програли та отримали чорні фартухи.

Цього сезону учасники неодноразово довели, що вони можуть творити справжню магію, перетворюючи звичайні продукти на вишукані страви. Другий конкурс був кулінарною квінтесенцією такого підходу. Це було індивідуальне випробування, і судді могли простежити хід думок кожного кухаря.

Професіоналам довелося готувати картоплю так, щоб вона стала справжнім витвором кулінарного мистецтва. Вони представили різні страви: картопляний фондан, картопля з м'ятою, глазурована картопля у квасі та інші варіанти. На жаль, Антон Гільчук не зміг впоратися зі своїм хвилюванням і не представив жодної страви суддям, через що отримав чорний фартух.

Хто пішов із "МастерШеф. Професіонали-4" у 15 випуску?

Під час чорного випробування Артем взяв на себе роль викладача, який мав стерти з дощок 10% слів із рецептів. Він вирішив видалити незначні елементи, щоб рецепт можна було відтворити. Проте Віктор Волошин припустився помилки, не закінчивши тісто для галушок. Тому у 15-му епізоді проєкту "МастерШеф. Професіонали"-4 судді змушені були попрощатися саме з ним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся  всю правду про шоу "МастерШеф" . Ми розповіли, куди йдуть залишки їжі та чому учасники майже не сплять.