"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 15 випуск від 27.05.2023

Мастер Шеф Професіонали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Настають вихідні, а значить — саме час дивитися новий 15 випуск улюбленого кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4". Вісім учасників продовжать боротьбу за звання кращого кухаря країни. Де подивитися 15 епізод популярного реаліті та які випробування чекають на учасників цього разу? Розповідаємо на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього тижня до професіоналів прийдуть особливі гості — це будуть супермами і догодити їм буде набагато складніше, ніж справжнім гурманам. Вони звернуться до учасників із незвичайним проханням. А яким саме, дізнаєтесь у новому випуску.

Related video

У цьому сезоні учасники вже неодноразово довели свою здатність творити магію на кухні, перетворюючи звичайні продукти на вишукані страви. Другий конкурс стане найвищим проявом цього кулінарного підходу. Учасникам нададуть унікальний продукт, який можна запікати, варити, сушити, збивати, смажити. Але чи зможуть вони приготувати з нього справжній кулінарний шедевр?

А найбільшим сюрпризом стане повернення кухарів у їхні шкільні роки. Справжні дошки, вчитель та... домашні завдання! Нам теж не терпиться побачити, як пройде 15 випуск 4 сезону "МастерШеф. Професіонали".

Дивіться 15 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4" 27 травня о 19:00  на сайті "СТБ"  і дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали,  куди йдуть залишки їжі  та чому учасники майже не сплять? Дізнайтеся всю правду про шоу "МастерШеф".