"Ще є чому вчитися": хто пішов із "МастерШеф. Професіонали-4" у 16 випуску?

Мастер Шеф Професіонали

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Чим ближче до фіналу, тим складніше випробування. Розповідаємо, як пройшов 16 випуск "МастерШеф. Професіонали-4" і хто з учасників у цьому епізоді залишив популярний кулінарний проєкт. Детальніше на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як пройшов 15 випуск "МастерШеф. Професіонали-4"?

Перше випробування було індивідуальним. Судді повернули учасників у шкільні часи та перевіряли їхні кулінарні знання. Потрібно було перерахувати якнайбільше частин яловичої туші, згадати правильні назви способів нарізки (французькою), вказати всі різновиди пасти, прописати соуси та супи.

За підсумками цього завдання Іван приготував гриль із бруньок з буряковою глазур'ю, Олексій представив мариновану свинину з пекінською капустою, Регіна здивувала лазаньєю з гребінця та кабачка, а Саша подав курку з овочами, запечену під кіркою з пастернаку. Однак найкращу страву цього дня запропонував Артем — ризотто з селери, ароматизоване шматочками бергамоту, чилі та кінзою. А найслабшим учасником стала Регіна, яка невдало використала делікатесний та цінний продукт — морський гребінець.

У другому командному конкурсі Артем та Саша стали капітанами. Учасникам надали унікальну можливість — пройти майстер-клас від італійського шеф-кухаря та відомого професіонала. Італійський шеф Марко Черветті, який є кулінарним філософом за покликанням, хіміком за освітою, мандрівником та блогером, представив свої рецепти.

Команда Артема Кабулахіна вирішила відійти від точної рецептури та представила подібні варіації страв. Однак ці експерименти виявилися не зовсім вдалими. В результаті капітан та всі члени його команди отримали чорні фартухи, що символізують невдачу у конкурсі.

Хто пішов із "МастерШеф. Професіонали-4" у 15 випуску?

У 16 випуску проєкту "МастерШеф. Професіонали-4" на битві чорних опинилися Едуард, Регіна, Антон та Артем. Конкурс розпочався з перевірки зору. Судді звернули увагу на літеру, з якою кожен з учасників припустився помилки. Їм потрібно було приготувати продукти, назва яких починаються саме з цієї літери.

На жаль, Регіна Білоткач не змогла поєднати продукти, що починаються на букву "Ф". Таким чином, у 16 випуску вона залишила проєкт "МастерШеф. Професіонали-4".

Деякі шанувальники шоу засмутилися тим, що Регіна покинула шоу, зазначивши, що вона була гідна перемоги. Інші заявили, що їй ще є чому вчитися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь всю правду про шоу "МастерШеф" . Ми розповіли, куди подіють залишки їжі та чому учасники майже не сплять.