Українська модель Аліна Байкова влаштувала акцію протесту на Каннському кінофестивалі (ФОТО)

Новини ТВ-шоу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська модель і бізнесвумен Аліна Байкова привернула увагу преси на Каннському кінофестивалі. На щорічному кінематографічному заході зірка з'явилася у вбранні з лаконічним написом, адресованим російському диктатору путіну. Чим закінчився антивоєнний перформанс Байкової - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

21 травня на Каннському кінофестивалі відбулася прем'єра фільму Кена Лоуча "Старий дуб". Серед запрошених гостей опинилася українська модель Аліна Байкова, яка є частою гостею публічних заходів за кордоном. Бізнесвумен не стала втрачати можливість і, вийшовши на червону доріжку, знову привернула увагу світового суспільства до російської агресії та війни в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для свого виходу Аліна Байкова обрала сукню-футболку, на якій красувалося послання президенту рф путіну. Варто зазначити, що вбрання з написом "Fu*k you Putin" часто можна помітити на українській моделі. Уже неодноразово дівчина з'являлася на публічних заходах у подібних сукнях, створенням яких займається український бренд "Vip Luxury Edition".

Організатори Каннського кінофестивалю знову не оцінили антивоєнні акції протесту українок. І хоча Аліну не стали силоміць виганяти з килимової доріжки, як це трапилося з Ілоною Чорнобай , модель все ж таки попросили закрити "образливий" напис на сукні, щоб не образити почуття жителів країни-терориста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось Джонні Депп, вийшовши на килимову доріжку Каннського кінофестивалю, сильно налякав своїх фанатів. Користувачі Мережі відзначили  дивний вигляд зубів актора  і порівняли його з капітаном Джеком Горобцем.

Фото: GettyImages