"Поверніть янголів!": у Мережі жорстко розкритикували нову рекламу Victoria's Secret (ФОТО)

Новини ТВ-шоу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Днями знаменитий бренд Victoria's Secret представив нову колекцію спідньої білизни. Однак шанувальники марки цю новину сприйняли не радісно. У Мережі жорстко критикую керівництво бренду та нових plus-size моделей. Подробиці скандалу читайте у нашому матеріалі!

Останні кілька років стали справжнім випробуванням для Victoria's Secret. Критика та засудження за недосяжні стандарти краси знищили репутацію цього бренду та змусили керівництво провести капітальний ребрендинг. Марка відмовилася від недосяжних ідеалів краси та "янголів" — моделей з ефектною зовнішністю та стрункою фігурою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Днями Victoria's Secret представили нову колекцію спідньої білизни, яка буде представлена на майбутньому шоу The Tour '23. Водночас бренд показав нових "янголів", які презентуватимуть білизну на подіумі, як це було в минулому. Однак нова реклама отримала величезну хвилю критики в Мережі.

Шанувальники Victoria's Secret обурилися, що білизна, яку рекламують plus-size моделі, не підходить їм за розміром. Не оминули й тему фотошопу на знімках і того факту, що для зйомки було обрано максимально невдалі пози, які швидше ображають, ніж підтримують жінок з пишними формами.

Фото: https://www.instagram.com/victoriassecret/?g=5
Фото: https://www.instagram.com/victoriassecret/?g=5
Фото: https://www.instagram.com/victoriassecret/?g=5

Під останніми постами Victoria's Secret в Instagram користувачі закликають повернути старий склад ангелів. Ось що вони пишуть:

  • Можливо, їхній обліковий запис зламали.

  • Поверніть ангелів! Я за інклюзивність, але це не те.

  • Реклама цього бренду зараз така жахлива.

  • Цей бренд впав у немилість, вони хочуть бути інклюзивними, але схоже, настільки зневірилися, що не сфокусувалися належним чином. Вони все роблять неправильно!

  • Будь ласка, припиніть це та поверніть ангелів.

  • Для мене, як для пишної жінки, це неповага. Редагування жахливе. Перестаньте намагатися подобатися всім. Це не працює.

  • Жахлива фотосесія. Відповідальний за це — точно ненависник тіл великих розмірів. Зображення не є ні здоровими.

Чи керівництво бренду якось реагуватиме на цю ситуацію? Сподіваємося, що скоро дізнаємось відповідь на це запитання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно на конкурсі краси "Міс Україна" стався грандіозний скандал. Виявилося, що багато учасниць пов'язані з ескортом і росією.