Японський торт із трьох інгредієнтів: рецепт простого та смачного десерту до Дня матері

Рецепти

Юлія Бражнік

Журналістка

Якщо ви шукаєте найкращий десерт із мінімальною кількістю інгредієнтів, то рецепт японського торта вам точно підійде. Ви зможете приготувати його за годину, якщо плануєте влаштувати сімейний обід на честь Дня матері, 14 травня. Мінімум часу, мінімум продуктів, а задоволені будуть усі.

Японський суфле-чизкейк розробив шеф-кухар Томотаро Кузуно у 1960-х роках, після поїздки до Берліна. Там він спробував місцевий чизкейк під назвою käsekuchen, і це надихнуло його на створення власного варіанту. Портал "Пошепки" опублікував повну інструкцію з приготування. Торт готується легко і його зможе зробити навіть новачок у кулінарії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чизкейк у духовці з трьох інгредієнтів

Що знадобиться:

  • 3 яйця

  • 120 г білого шоколаду

  • 120 г вершкового сиру.

Як приготувати:

  1. Для початку потрібно розігріти духовку до 170 градусів, щоб вона вже була готова. Тепер займемося тортом. Спершу потрібно відокремити жовтки від білків. Білки накрити харчовою плівкою та поставити в холодильник.

  2. Шоколад потрібно поламати на шматочки та розтопити на водяній бані. Коли шоколад повністю розтопиться, знімаємо його з плити та додаємо у вершковий сир. Добре перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.

  3. Тепер поступово вводимо жовтки та знову добре перемішуємо. Займемося білками — їх потрібно збити міксером до стійких піків. Акуратно тепер відправляйте білки до інших інгредієнтів і легко перемішайте силіконовою лопаткою, щоб білки залишалися пишними.

  1. Далі беремо форму та вистилаємо пергаментним папером. Повільно переливаємо у форму тісто і ставимо на лист з водою — цей торт випікається на паровій бані. Випікати потрібно буквально 15 хвилин. Після цього треба зменшити температуру до 16 градусів і випікати ще 15 хвилин.

  1. Після цього вимкніть духовку і не діставайте торт 15 хвилин. Потім його можна охолодити, дістати з форми, посипати цукровою пудрою і прикрасити фруктами. Смачного!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно розповідали про те, як приготувати шоколадну пасту. Цей варіант сподобається дітлахам не гірше, ніж магазинний.