Кращі, ніж магазинні: ідеальні домашні ласощі з трьох інгредієнтів (РЕЦЕПТ)

Рецепти

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Якщо на складні та тривалі рецепти, такі як веселковий торт за рецептом Джеймі Олівера немає часу, зверніть увагу на цей простий рецепт цукерок а-ля “Баунті”. Потрібно всього три інгредієнти і зовсім трохи часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці цукерки справді нагадують популярний батончик, але ще смачніші, адже зроблені власноруч. Елементарним рецептом поділились на порталі “Школа Житя”.

Інгредієнти:

  • кокосова стружка – 100 г

  • згущене молоко – 120 г

  • шоколад молочний – 100 г

Спосіб приготування:

  1. Відміряємо 100 г кокосової стружки. Додаємо згущене молоко. Все вимішуємо. Наша ціль перемішати настільки ретельно, щоб утворилась густа однорідна маса, де кожна частинка стружки буде покрита згущеним молоком.

  2. З цієї однорідної маси вологими руками формуємо колобочки. Вони не повинні бути великими - приблизно 15 грамів кожен.

  3. Викладаємо їх на обробну дошку, застелену плівкою. Всю конструкцію переносимо в морозильну камеру. Час - від 20 до 40 хвилин. Заморожуємо кульки лише для того, щоб було зручніше обвалювати їх у шоколаді.

  4. Наприкінці цього часу розтоплюємо шоколад в мікрохвильовці або на водяній бані. В рецепті шоколад молочний, хоча можна брати будь-який.

  5. Заморожені кульки обвалюємо в шоколаді. Найзручніше робити це за допомогою шпажки. Викладаємо їх на пергаментний папір - щоб шоколад застиг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такі солодощі - ідеальний варіант до чаю. Якщо у вас є діти, їх можна залучити до приготування - малечі буде цікаво, просто як з кексом у чашці.