"Супермама" 5 сезон: коли і де дивитися 9-12 випуски від 20.03.2023

Супермама
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

У нас чудові новини для шанувальників шоу "Супермама"! Вже сьогодні, 30 березня, ми зможемо насолодитися новими епізодами улюбленого реаліті. Де подивитися 9, 10, 11 та 12 випуск програми "Супермама" і що на нас чекає цього тижня? Розповідаємо на HOCHU.ua!

На "СТБ" розпочався новий тиждень шоу "Супермама", мета якого — на прикладі героїнь проєкту допомогти всім нам розібратися, хто ж така справжня супермама.

Цього тижня на глядачів чекає знайомство з мамами з міста Миколаїв. Чотири героїні — тінейджер, шанувальниця Карпачова, відмінниця і мама сімох дітей відправляться — відправиться в гості один до одного, щоб оцінити суперниць у трьох категоріях: виховання дітей, господарність та самореалізація. Потім свою оцінку однієї з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов, а мама, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання "Супермама".

Related video
"Супермама" 5 сезон: коли і де дивитися 9-12 випуски від 20.03.2023 - фото №1

Першою гостей зустрічатиме Юлія, яка працює контент-менеджером та успішно веде власний блог. Разом із чоловіком героїня виховує 12-річну Софію та 5-річного Тимофія. Вона звикла завжди бути першою, чому навчає дітей. Дочка Юлії — спортсменка, яка займається бадмінтоном із шести років, а син займається плаванням та підготовкою до школи. Але чи все добре у їхній родині? Готові перевірити суперниці!

"Супермама" 5 сезон: коли і де дивитися 9-12 випуски від 20.03.2023 - фото №2

Далі учасниці "Супермама" вирушать у гості до Насті. Героїня виховує шестирічну доньку та десятирічного сина. Батько дітей з Лівану. З ним героїня прожила 13 років, а тепер виховує та постачає малюків сама. Настя — шанувальниця Дмитра Карпачова та його методів виховання. Вона відвідала всі майстер-класи експерта з дитячої вікової психології та переконана, що реалізує всі правила на практиці. Але що про це скаже сам телеведучий?

"Супермама" 5 сезон: коли і де дивитися 9-12 випуски від 20.03.2023 - фото №3

Третьою нас зустрічатиме мама сімох дітей Інна, яка ні дня не сиділа в декреті та була одружена п'ять разів. Інна впевнена, що мати не зобов'язана сидіти з дітьми, адже з цією роллю може впоратися і чоловік. І зараз у її сім'ї все саме так. Поки Інна забезпечує і працює майстром з нарощування вій, чоловік виховує дітей і присвячує час домашнім справам. Що про це скажуть інші учасниці реаліті?

"Супермама" 5 сезон: коли і де дивитися 9-12 випуски від 20.03.2023 - фото №4

Ну а останньої на гостей чекатиме мама-тінейджер Аля. Героїня сама виховує трирічну Поліну без режиму, правил та заборон, адже вірить, що все це потрібно лише самим батькам. Донька Алі має право вибору, разом із мамою записувати трендові відео та ходить на вечірці. Але як на це відреагують суперниці? Дізнаємося вже цього тижня.

Дивіться 9, 10, 11 та 12 випуски шоу "Супермама-5" від 20.03.2023  на сайті "СТБ" !

Творці шоу зазначають, що випуски було знято до 24 лютого 2022 року, тобто до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.