"Голос країни" 13 сезон: коли і де дивитися 4 випуск від 24.09.2023

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Четвертий епізод 13 сезону вокального талант-шоу "Голос країни" вийде вже 24 вересня. Що нового в ньому бачать глядачі - подробиці дізнавайтеся в нашому матеріалі!

Зауважимо, що новий європейський сезон виробляється за сприяння польських медійників. Мета шоу - показати істинний український дух і продемонструвати силу та віру народу України в перемогу над ворогом. Тому й зйомки відбуваються не в Києві, а у Варшаві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, завдяки новому сезону "Голосу" українці по всьому світу мають можливість ментально об'єднатися навколо заповітної мети. Зірковими тренерами “Голосу країни-13” стали: артисти Юлія Саніна,  Артем Пивоваров, Надя Дорофєєва та  співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко.

Четвертий етап шоу стартує у неділю, 24 вересня о 21:00. Подивитися епізод можна буде на телеканалі "1+1 Україна" та на українських онлайн-сервісах для телебачення (Київстар ТБ).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як 18-річна українка вірменського походження довела тренерів "Голосу країни" до екстазу та  розвернула всі 4 крісла.  Зрештою, своїм наставником дівчина обрала Надю Дорофєєву.