"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 7 випуск від 25.03.2023

Мастер Шеф Професіонали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Вже цієї суботи, 25 березня, всі шанувальники "МастерШеф. Професіонали-4" зможуть насолодитися новим випуском улюбленої кулінарної програми. Де подивитись 7 епізод популярного реаліті та що цікавого нам покажуть? Розповідаємо на HOCHU.ua!

У новому випуску 4 сезону "МастерШеф. Професіонали" учасники будуть змушені стати монополістами та шукати компроміси з конкурентами. Але чи зможуть вони досягти успіху в переговорах і уникнути поразки через жадібність?

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 7 випуск від 25.03.2023 - фото №1
Related video

Цього тижня героїв кулінарного шоу втягнуть у світ гастрономічної монополії. Судді оцінюватимуть, наскільки добре професіонали можуть співпрацювати з конкурентами, щоб перемогти та приготувати смачну страву.

Команди працюватимуть у чотирьох монопольних зонах: озеро, ферма, сад та девайси. Чи зможе команда-монополіст озера домовитися з іншими монополістами овочів та фруктів? Чи вони будуть змагатися один з одним, ризикуючи втратити все?

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 7 випуск від 25.03.2023 - фото №2

Крім того, судді шукатимуть прояви різноманітних емоцій в учасників. Кулінарне мистецтво подібне до будь-якого іншого виду мистецтва, і воно може викликати емоції та підвищувати культурний рівень гастрономічного світу.

Чи зможе Саша Димитров, автор атмосферних страв, налякати суддей своєю кривавою подачею? А чи сподобаються чипси із сарани від Віктора Волошина Ектору, Ользі та Володимиру? Дізнаємося зовсім скоро!

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 7 випуск від 25.03.2023 - фото №3

Дивіться 7 випуск кулінарного шоу "МайстерШеф. Професіонали-4" 25 березня о 19:00 на сайті "СТБ" .