"МайстерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 8 випуск від 31.03.2023

Мастер Шеф Професіонали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Вже цієї суботи, 31 березня, всі шанувальники "МастерШеф. Професіонали-4" зможуть насолодитися новим випуском улюбленої кулінарної програми. Де подивитись 8 епізод популярного реаліті та що цікавого нам покажуть? Розповідаємо на HOCHU.ua!

Ектор зауважив, що протягом усіх випусків учасники шоу "МастерШеф. Професіонали-4" обирають у свої команди найкращих друзів. Однак такого в гастрономічному бізнесі немає, тому що ресторатори завжди стикаються із запеклою конкуренцією. У 8 випуску прийшов час створити ті групи, в яких учасники будуть самостійно вибирати тих, хто отримає чорні фартухи.

"МайстерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 8 випуск від 31.03.2023 - фото №1
Related video

Крім того, капітани навчатимуться відрізняти якісні страви, оцінювати їх та приймати рішення, чи подавати таку їжу на стіл. Чи будуть друзі Сашко Димитров та Віктор Волошин у ситуації, коли хтось буде змушений відправити опонента до аутсайдерів? Зовсім скоро дізнаємось!

"МайстерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 8 випуск від 31.03.2023 - фото №2

У другому випробуванні учасники 4 сезону "МастерШеф. Професіонали" тренуватимуть свої смакові рецептори. Страви-пастки, приховані інгредієнти та підсилювачі смаку зустрічатимуться кожному. Однак не всі зможуть орієнтуватися у великій палітрі смакових відтінків. Хто вгадає хоча б один із 20 інгредієнтів, як Анастасія Шевченко розбереться зі смаковими молекулами і хто вирушить на балкон до початку кулінарного процесу? Дізнаємось у новому епізоді шоу.

Дивіться 8 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4" 31 березня о 19:00 на сайті "СТБ" .