"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 9 випуск від 08.04.2023

Мастер Шеф Професіонали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Вже цієї суботи, 8 квітня, всі шанувальники "МастерШеф. Професіонали-4" знову зберуться перед екранами телевізорів, щоб насолодитися новим випуском улюбленої кулінарної програми. Де подивитися 9 епізод популярного реаліті та які випробування чекають на учасників цього разу? Розповідаємо на HOCHU.ua!

Справжні майстри знають, що смачна страва починається не на кухні, а на етапі вибору продуктів. У новому випуску "МастерШеф" учасники мають обирати найкращі інгредієнти, торгуючись із продавцями перед незмінними суддями проєкту. Однак, головна умова конкурсу — порадувати гостей, які мають свій гастрономічний бізнес.

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 9 випуск від 08.04.2023 - фото №1
Related video

Три родини з Маріуполя, Херсона та Харкова не здалися перед війною та відкрили нові заклади у Києві. Тепер вони чекають на учасників "МастерШеф" і готові дивуватися їхніми стравами. Які кулінарні шедеври представлять професіонали, щоби виграти конкурс? Хто вибере незвичайний шлях і заробить бали не лише за техніку, а й за обслуговування та спілкування? Чому до команди Поліни та Анастасії не приєднається третій учасник? І чи зможуть дівчата уникнути чорних фартухів? Дізнаємося зовсім скоро...

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 9 випуск від 08.04.2023 - фото №2

Позаду вже 8 тижнів, і кухарі вже мають максимально знати переваги суддів. У новому конкурсі на них чекає справжнє завдання з трьома зірочками, але чи зможуть учасники приготувати три страви, які сподобаються Ектору, Ользі та Володимиру? Які психологічні хитрощі відверто скривдять Ольгу? Хто зовсім не представить свою страву Володимиру?

Дивіться 9 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4" 8 квітня о 19:00 на сайті "СТБ".