"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 10 випуск від 15.04.2023

Мастер Шеф Професіонали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Вже цієї суботи, 15 квітня, всі шанувальники "МастерШеф. Професіонали-4" знову зберуться перед екранами телевізорів, щоб насолодитися новим випуском улюбленої кулінарної програми. Де подивитися 10 епізод популярного реаліті та які випробування чекають на учасників цього разу? Розповідаємо на HOCHU.ua!

Цієї суботи, 15 квітня, на проєкті "МастерШеф. Професіонали-4" відбудеться перший ювілей. У десятому випуску учасники готуватимуть страви з одного продукту та боротимуться за звання найкращого кухаря. Конкуренція зростає, учасники набираються досвіду, а випробування стають все хитрішими і складнішими.

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 10 випуск від 15.04.2023 - фото №1
Related video

Судді почнуть тиждень із пропозиції дізнатися, які інгредієнти для страв ховаються під загадковими коробками. У першому випробуванні професіоналам доведеться приготувати блюдо з однієї капусти. Чи зможуть вони створити щось смачне, використовуючи лише один інгредієнт? Дізнаємося зовсім скоро!

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 10 випуск від 15.04.2023 - фото №2

Друге випробування буде присвячене романтиці та любові. Учасники повинні будуть приготувати вечерю для двох, але перед цим вони мають пройти аукціон і поборотися за право нагодувати гостей. Час виявиться найціннішим ресурсом у цьому випробуванні.

Дивіться 10 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4" 15 квітня о 19:00  на сайті "СТБ"  і дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.