"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 12 випуск від 29.04.2023

Мастер Шеф Професіонали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Вже цієї суботи, 29 квітня, всі шанувальники "МастерШеф. Професіонали-4" знову зберуться перед екранами телевізорів, щоб насолодитися новим випуском улюбленої кулінарної програми. Де подивитися 12 епізод популярного реаліті та які випробування чекають на учасників цього разу? Розповідаємо на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перший конкурс цього тижня буде командним і складатиметься з двох етапів: теорії та практики. Теоретична частина включає три раунди, де учасники повинні зібрати інгредієнти для однієї класичної страви, і в результаті має вийти чотири набори від однієї команди й чотири від іншої.

Related video
"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 12 випуск від 29.04.2023 - фото №1

Капітани в цей час покинуть кухню, а потім відгадуватимуть задуману страву по інгредієнтах. Кожне правильне вгадування приносить команді один бал. Зароблені бали будуть використовуватись у практичній частині конкурсу, де один бал дорівнює одному інгредієнту з комори. Кулінари повинні використовувати ці інгредієнти, щоб приготувати одну класичну страву від команди.

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 12 випуск від 29.04.2023 - фото №2

А ось про друге випробування поки що відомо небагато. Судді лише зазначають, що це буде один із найскладніших конкурсів в історії сезону. Впоратися з цим випробуванням — означає бути гідним десятки "МастерШеф. Професіонали".

Дивіться 12 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4" 29 квітня о 19:00  на сайті "СТБ"  і дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.