"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 12 випуск від 06.05.2023

Мастер Шеф Професіонали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Вже цієї суботи, 6 травня, всі шанувальники "МастерШеф. Професіонали-4" знову зберуться перед екранами телевізорів, щоб насолодитися новим випуском улюбленої кулінарної програми. Де подивитися 12 епізод популярного реаліті та які випробування чекають на учасників цього разу? Розповідаємо на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У 12-му випуску проєкту "МастерШеф. Професіонали-4", який виходить цієї суботи, 6 травня, судді нагадають учасникам про те, що вони насамперед конкуренти. Десять найсильніших кухарів країни зіткнуться з умовами, які змусять їх думати лише про себе, а не про дружбу. Вони щосили боротимуться за виживання в кулінарній битві.

Related video

Перше випробування буде командним, і судді дозволять учасникам самостійно сформуватись у групи. Проте сильні суперники можуть схитрувати, об'єднавшись проти слабших учасників.

Друге випробування, за словами суддів, буде одним із найскладніших в історії сезону. Рівень складності залежатиме від суперників, і учасникам доведеться вирішувати, чи варто отруїти життя колезі, чи допомогти конкуренту. Таким чином, професіоналам доведеться викладатися на повну та підкладати свиню іншим учасникам, щоб залишитися в шоу та довести свою кулінарну майстерність.

Саша Гриценко зіткнеться з незвичайним випробуванням: як приготувати тирамісу, використовуючи складові карбонари? Артему Кабулахіну доведеться приготувати ребра BBQ з капусти й без м'яса... Словом, буде цікаво і дуже спекотно!

Дивіться 12 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4" 6 травня о 19:00 на сайті "СТБ"  і дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.