"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 13 випуск від 13.05.2023

Мастер Шеф Професіонали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Наближаються вихідні, а з ними й новий 13-й випуск улюбленого кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4". Вже цієї суботи, 13 травня, найкращі кулінари країни знову боротимуться, робитимуть помилки та створюватимуть шедеври. Де подивитися 13 епізод популярного реаліті та які випробування чекають на учасників цього разу? Розповідаємо на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перший конкурс тижня на проєкті "МастерШеф. Професіонали-4" розпочнеться несподівано, адже зустрічатимуть кулінарів не судді проєкту, а найкраща подруга українських глядачів — ведуча проєктів "Неймовірна правда про зірок", "Позивний Надія" та "Ранок у Великому Місті" на каналі СТБ — Надія Матвєєва. А от судді приєднаються до неї пізніше, щоб озвучити умови конкурсу.

Related video
"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 13 випуск від 13.05.2023 - фото №1

Під час війни бюджет кожної української родини значно зменшився та, звісно, постраждали ресторани. Але ж український бізнес, як і українці, не здається! Саме тому основною темою випробування стане ціна продуктів. Учасники "МастерШеф. Професіонали-4" повинні довести, що з доступних продуктів можна приготувати такі ж кулінарні шедеври, як і з добірних делікатесів.

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 13 випуск від 13.05.2023 - фото №2

У ході цього конкурсу кожна трійка учасників отримає по шість коробок-загадок, під якими будуть приховані різні інгредієнти — від найдоступніших до елітних. Кожна команда має приготувати по шість страв так, щоб Надія Матвєєва не могла вгадати, які продукти були дорогими, а які дешевшими.

Крім того, на учасників очікує неймовірно відповідальне завдання — створити дегідровані сухпайки, які включають суп, основну страву і десерт. Також їм потрібно буде написати інструкцію до використання та запакувати все у відповідні пакети.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться 13 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4" 13 травня о 19:00  на сайті "СТБ"  і дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.