"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 14 випуск від 20.05.2023

Мастер Шеф Професіонали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Наближаються вихідні, а з ними й новий 14-й випуск улюбленого кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4". Вже цієї суботи, 20 травня, найкращі кулінари країни знову боротимуться, робитимуть помилки та створюватимуть шедеври. Де подивитися 14 епізод популярного реаліті та які випробування чекають на учасників цього разу? Розповідаємо на HOCHU.ua!

Вже цієї суботи, 20 травня, судді підготують для учасників весь асортимент кулінарної "жесті", адже наближається фінал і кухарі мають довести, що вони гідні увійти до топ-8 найкращих кухарів України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Через війну вся планета усвідомила, що без українських продуктів світ опиниться на межі голоду. Але є справжні герої, які запобігають цій катастрофі. Це українські фермери! З початку повномасштабного вторгнення в Україну українські фермери приєдналися до нашої всеукраїнської спільної боротьби з російською агресією.

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 14 випуск від 20.05.2023 - фото №1

У кулінарному шоу "МастерШеф. Професіонали-4" почесні гості відвідають кухню. Однак вони не прийдуть із порожніми руками. Фермери привезуть свої продукти, з яких учасникам доведеться готувати страви світової кухні. Які дивовижні страви вийдуть із цих продуктів та чи критикуватимуть фермери їх? Дізнаємося зовсім скоро!

Цим конкурсом ми хочемо віддати повагу всім фермерам, які роблять Україну світовою годівницею. Тому ми запросили трьох представників цієї професії,

— анонсують судді шоу "МастерШеф. Професіонали".

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 14 випуск від 20.05.2023 - фото №2

Крім того, вперше цього сезону повертається вже легендарне завдання — готувати у розмірах міні. Саме це завдання зіграє злий жарт з одним з учасників. Чи зможе професіонал упоратися з подачею міністрави? Побачимо зовсім скоро!

Дивіться 14 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4" 20 травня о 19:00  на сайті "СТБ"  і дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, куди йдуть залишки їжі та чому учасники майже не сплять? Дізнайтеся всю правду про шоу "МастерШеф".