"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 17 випуск від 10.06.2023

Мастер Шеф Професіонали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Уже цієї суботи, 10 червня, на телеканалі СТБ вийде 17 випуск проєкту "МастерШеф. Професіонали-4". На учасників чекає фінальний ривок і можливість розвіяти всі сумніви. Цього тижня ставки піднімуться дуже високо, а від результатів випробувань залежатиме не лише рівень кулінарного мистецтва в рамках шоу, а й нашої країни. Де подивитися 17 епізод популярного реаліті та які випробування чекають на учасників цього разу? Розповідаємо на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Новими почесними гостями цього тижня на шоу "МастерШеф. Професіонали-4" стануть офіційний посол Естонії в Україні та тимчасово повірений у справах посольства Туреччини разом з колегами. Важливо відзначити, що Естонія надає найбільшу допомогу Україні щодо свого ВВП, а відомий турецький Байрактар уже став частиною нашого фольклору. Але чи зможуть учасники проєкту як слід прийняти таких важливих гостей?

Related video
"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 17 випуск від 10.06.2023 - фото №1

Друге випробування буде не менш складним. Варто зазначити, що це останній індивідуальний конкурс на шляху до фінального епізоду. Судді "МастерШеф. Професіонали-4" інтригують:

Впоратися з цим завданням — означає довести, що ви гідні потрапити у фінал. На цих картках перераховані алергени, з якими часто стикаються відвідувачі. Кожен учасник має приготувати дві страви — основне та десерт. Але...

Яке ж це суттєве "але" завадить багатьом кулінарам на порозі до фіналу? Про які алергени йтиметься? І чи зможуть суперники замінити певні інгредієнти аналогами, щоб уникнути алергічних реакцій у відвідувачів? Дізнаємося зовсім скоро!

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 17 випуск від 10.06.2023 - фото №2

Дивіться 17 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4" 10 червня о 19:00  на сайті "СТБ"  і дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали,  куди йдуть залишки їжі  та чому учасники майже не сплять? Дізнайтеся всю правду про шоу "МастерШеф".