"МайстерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися фінальний 18 випуск від 17.06.2023

Мастер Шеф Професіонали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вже цієї суботи, 17 червня, настане довгоочікуваний фінал проєкту "МастерШеф. Професіонали-4". У цьому епізоді учасники змагатимуться без чорних фартухів. Конкуренція неймовірно запекла, а головним критерієм для суддів стане прогрес кожного учасника впродовж усього сезону, щоб визначити, хто заслуговує на місце в суперфіналі. Дивіться 18 випуск програми "МастерШеф. Професіонали-4" у нашому матеріалі на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Впродовж всього 4 сезону учасники "МастерШеф. Професіонали" сміливо долали всі труднощі, випікаючи бісквіти навіть в умовах ракетного обстрілу, готуючи морозиво з квашеної капусти без електрики та створюючи київські торти, попри повітряні тривоги. Вони знаходили час, щоб ділитися своїми рецептами з глядачами до початку комендантської години. Але найголовніше: щомиті вони пам'ятали, яку ціну платять наші воїни на фронті, щоб у них була можливість займатися своєю улюбленою справою на кухні.

Related video
"МайстерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися финальный 18 випуск від 17.06.2023 - фото №1

Тепер на фіналістів чекає надважливе випробування, яке може стати вирішальним кроком до перемоги або перепоною на шляху до успіху. Ось що про це говорять судді шоу:

Ми хочемо побачити, якими ви були на початку та якими стали зараз. Для цього вам доведеться... розкрити те, що приховано під загадковими коробками. Це покаже, наскільки ви виросли і як добре розумієте кожну складову.

"МайстерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися финальный 18 випуск від 17.06.2023 - фото №2

Хто з фіналістів покине проєкт всього за крок від заповітної перемоги? Чи зможе хтось із них випадково подати сире м'ясо, порушивши всі свої ретельно вироблені навички? Хто буде обраний до трійки учасників, які представлять свої страви на останній дегустації сезону перед суддями? І, нарешті, хто стане найкращим кухарем у країні та переможцем цього сезону "МастерШеф. Професіонали-4"? Всі ці питання будуть нарешті вирішені, і ми дізнаємося імена тих, хто гідно пройде через усі випробування та завоює звання переможця.

"МайстерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися финальный 18 випуск від 17.06.2023 - фото №3

Дивіться ФІНАЛ 18 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4" 17 червня о 19:00  на сайті "СТБ"  і дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.

Також раніше ми розповідали,  куди йдуть залишки їжі  та чому учасники майже не сплять? Дізнайтеся всю правду про шоу "МастерШеф".