Ріанна і Хейлі Бібер показали ідеальний весняний образ, який повторить кожна модниця (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Барбадоська співачка Ріанна та американська супермодель Хейлі Бібер засвітилися перед папараці в однаковому вбранні. Знаменитості відтворили прості повсякденні аутфіти з однаковим светром, показавши кілька цікавих варіантів його поєднання в кежуал-образах.

Так, 15 березня на прогулянці Лос-Анджелесом вагітну Ріанну помітили в компанії її обранця репера A$AP Rocky. На відміну від виходів на червону доріжку, у повсякденному житті співачка вибирає базовий одяг, але від цього не менш цікаво його стилізує.

Засновниця Fenty Beauty одягла смугастий светр-поло іспанського модного дому Loewe в синьо-червону смужку в поєднанні з мішкуватими джинсами на низькій посадці та класичними черевиками Timberland. Своє цікаве положення молода мама підкреслила, підвернувши светр під бюстгальтер. Пара чорних сонцезахисних окулярів, золоті сережки та намисто, а також клатч Louis Vuitton завершили її невимушений образ.

Related video
Ріанна і Хейлі Бібер показали ідеальне весняне вбрання, яке повторить кожна модниця (ФОТО) - фото №1

Цікаво, що за кілька днів до цього, 13 березня, у схожому аутфіті вуличні фотографи помітили Хейлі Бібер у компанії чоловіка, виконавця Джастіна Бібера. Супермодель також обрала поєднання светра Loewe з об'ємними джинсами, однак додала до свого образу чорну шкіряну куртку oversize і гостроносі туфлі на товстих підборах. Як аксесуари Гейлі вибрала сумку Wander Matelasse від Miu Miu і пару мінімалістичних золотих сережок.

Ріанна і Хейлі Бібер показали ідеальне весняне вбрання, яке повторить кожна модниця (ФОТО) - фото №2

Нагадаємо, нещодавно ми розповіли про  5 простих прийомів, які зроблять ваші образи елегантнішими цієї весни .