Дизайнери повернули в моду забуті жилети (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жилет повертається у шафи модниць. Дизайнери вирішили нагадати про стильний аксесуар одягу, який залежався у шафах. Тепер його можна одягати не тільки в офіси, а і на корпоративи, прогулянки та стилізовані фотосесії. Раніше ми розповідали, які прикраси будуть у тренді цього сезону , а тепер розкажемо, як і з чим краще поєднати жилет.

Стилісти запевняють, що жилет, який надасть образу багатошаровості, пасуватиме як жінкам, так і чоловікам. Миловидно і стильно він виглядатиме і на дітях. Про це повідомляє nv.ua .

Відтепер носити жилет можна і на роботу, і на прогулянку, і на корпоратив. Головне – правильно поєднати цю деталь гардеробу із одягом, який ви обрали. Для цього потрібно звернути увагу на товщину тканини, колір та малюнок.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вдало підібраний жилет створить гармонійний, комфортний образ. Свій варіант поєднання жилету з одягом активно демонструють модниці з Великобританії та інших країн світу. Пропонуємо вам добірку, яка надихне і вас повернути до своєї шафи жилети.

Дизайнери повернули в моду забуті жилети - фото №1
Дизайнери повернули в моду забуті жилети - фото №2

Для весни-2023 дизайнери змоделювали сотні варіантів жилетів, які доповнять будь-який стиль. Серед них – жилети-оверсайз на гудзиках, джинсові, атласні жилети, а також ті, які підійдуть для офісу і ділових зустрічей. Жилет також можна оздобити поясом.

Дизайнери моди натякають, що жилет стане трендом на довгий час. Він закохає в себе своєю універсальністю. Його можна скомпонувати і до класичних брюк, і до спідниці, і до джинсів, і навіть одягти з літніми шортами.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про сучасні варіанти верхнього одягу для весни-2023. Дизайнери дали низку порад стосовно того, що ж краще обрати: шкіряну куртку чи міні-пальто ?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ: