"Працювали у підвалах та на генераторах": Ельвіра Гасанова про співпрацю з Трейнор, Зеленською та іншими зірками під час війни

Новини ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Днями в жакеті від GASANOVA засвітилася американська співачка Меган Трейнор . Новина розлетілася мережею зі швидкістю світла, привертаючи увагу до і без того популярного українського бренду. З цього приводу редакція HOCHU.ua вирішила поспілкуватися з дизайнером марки Ельвірою Гасановою та дізнатися, чому її одяг з року в рік обирають зірки світового масштабу.

За останній рік любов закордонних зірок до виробів українських дизайнерів зросло в рази. Сьогодні в образах Lever Couture сяють знаменитості на червоній доріжці Оскара , а в плащах Olēnich розгулюють такі селебриті, як Селена Гомес . Проте одним із перших любов західних зірок завоював бренд GASANOVA.

У луках від Ельвіри Гасанової можна побачити сімейство Кардаш'ян-Дженнер, Періс Хілтон, Джіджі Хадід та інших знаменитостей. Вибирають вироби GASANOVA також вітчизняні зірки. У чому ж секрет популярності та успіху цього бренду? На це та інші питання ексклюзивно для HOCHU.ua відповіла дизайнерка марки Ельвіра Гасанова.

Related video
"Мріємо підкорити світ": засновниця українського бренду GASANOVA розповіла, чому її одяг люблять зірки - фото №1
  • Ельвіро, розкажіть, як до Меган Трейнор потрапив ваш жакет? Це була співпраця чи випадковість? Як ви дізналися про це?

Це не випадковість. Ми вже 7 років, з 10 років існування бренду, працюємо з американським ринком та з їхніми PR-агентствами. У нас там є шоурум і бутики, де ми продаємося, тому ми співпрацюємо з дуже великою кількістю стилістів. Це не новина для нас. І дізналися ми про це, коли стиліст Меган Трейнор написав, що вибрав наш жакет.

"Мріємо підкорити світ": засновниця українського бренду GASANOVA розповіла, чому її одяг люблять зірки - фото №2
  • Gasanova — український бренд, який, ймовірно, користується найбільшою популярністю серед закордонних зірок. У чому ваш секрет?

Секрету немає. Ми досягли цього завдяки важкій щоденній праці та одязі, який подобається зіркам.

  • У вашому вбранні нерідко можна побачити й українських селебриті. Чи відчувається різниця в роботі з нашими та закордонними зірками?

Скажу так — це дуже індивідуально. Є складні люди як у нас, так і закордоном. Однак ми з усіма знаходимо точки дотику, і в результаті все складається добре.

"Мріємо підкорити світ": засновниця українського бренду GASANOVA розповіла, чому її одяг люблять зірки - фото №3
  • Розкажіть, як працюєте за умов війни? Які виклики зустрічаються та які цілі перед собою ставите?

Наші виклики, які з'явилися під час війни — такі ж, як і у всіх.

Коли не було світла, працювали на генераторах, коли були обстріли — в підвалах. Але працювали ми постійно, не зупиняючись жодного дня.

Зараз ми навпаки розширюємося, відкриваємо франшизи та мріємо підкорити світ якнайшвидше — одразу після перемоги України.

"Мріємо підкорити світ": засновниця українського бренду GASANOVA розповіла, чому її одяг люблять зірки - фото №4

Нагадаємо, що нещодавно дизайнер українського бренду Olēnich розповіла про співпрацю із Селеною Гомес та іншими зірками .