Гурт Måneskin феєрично завершив турне в костюмах українського бренду FROLOV

Новини ТВ-шоу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Італійський рок-гурт Måneskin завершив європейське турне вибуховим концертом, вийшовши на сцену в кастомних образах, створених українським брендом FROLOV. Під час останнього концерту туру "Loud Kids World Tour" вокаліст Даміано Давид, басистка Вікторія Де Анджеліс, гітарист Томас Раджі та барабанщик Ітан Торкіо виступили в кутюрних образах від дизайнера Івана Фролова. Деталі — на HOCHU.ua!

Іван Фролов — український дизайнер, який здобув популярність у всьому світі. У його вбраннях оскароносний співак Сем Сміт знімає кліпи, Бейонсе представляє свої шоу-програми, а гурт Måneskin — вирішив феєрично завершити "Loud Kids World Tour". Для появи перед фанами музиканти обрали червоно-чорне вбрання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Гурт Måneskin феєрично завершив турне в костюмах українського бренду FROLOV - фото №1

Варто зазначити, що над концертними костюмами Måneskin бренд FROLOV працював спільно з Анастасією Гутник. Сам Іван Фролов назвав її "дивовижною українською стилісткою".

Наші улюблені італійські погані італійські хлопці Måneskin завершують свій європейський тур у Frolov Couture,

— підписав FROLOV.

Гурт Måneskin феєрично завершив турне в костюмах українського бренду FROLOV - фото №2

Що стосується самих костюмів, то соліст Дам'яно Давид був у total red — штанах палаццо, вкороченому піджаку і мереживній водолазці. Натомість бас-гітаристка Вікторія де Анджеліс — у прозорій червоній блузі без бюстгальтера та мініспідниці з паєтками, що ледь прикривала сідниці. Чоловічий корсет став основою образу Ітана Торкіо — його завершили чорними штанами з підтяжками. Кастомний образ Томаса Раджі, за словами дизайнера, став найскладнішим через ручну вишивку. Плече-зірка на його піджаку повністю вручну вишите кристалами, які також були вишиті на штанах.

Гурт Måneskin феєрично завершив турне в костюмах українського бренду FROLOV - фото №3
Гурт Måneskin феєрично завершив турне в костюмах українського бренду FROLOV - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно фронтмен Måneskin Дам'яно Давид кардинально змінив імідж . У своєму новому образі він став дуже схожий на Емінема.