Вийшла з темряви і перейшла на сторону світла: Анджеліна Джолі приміряла неймовірний античний образ (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Лише нещодавно ми показували світлини стильної Анджеліни Джолі в Італії , де її підловили папараці, як акторка знову вразила своїм літнім образом. Цього разу вона цілеспрямовано позувала фотографу під час зйомки для модного глянцю. Як виглядала Анджеліна Джолі - показуємо у цій статті на HOCHU.ua.

Нещодавно оскароносна акторка Анджеліна Джолі знялась для мексиканської версії журналу Elle. У своєму мікроблозі фотограф Герман Ларкін поділився результатом своєї роботи зі знаменитістю, яку неоднократно признавали однією з найкрасивіших жінок покоління.

Маємо зазначити, що попри простоту образу, Джолі мала неперевершений вигляд. Для цієї фотосесії акторка обрала білу мінімалістичну сукню з V-подібним вирізом в античному стилі. Доповнювали образ легкий макіяж та розпущене волосся. З прикрас на акторці була лише каблучка.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У цьому образі Джолі позувала в мальовничій ущелині, злегка підібравши  поділ сукні руками. На одній з них можна добре роздивитися татуювання акторки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що колишня дружина Бреда Пітта не втрачає можливостей принизити його . Так, нещодавно Анджеліна Джолі публічно назвала його голлівудським дилетантом.

Фото: @angelinajolie