Підкорюють нові горизонти: українські дизайнери представлять свої колекції на Тижні моди у Лондоні

Новини ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Українські дизайнери KSENIASCHNAIDER, ELENAREVA, NADYA DZYAK та FROLOV покажуть свої нові колекції на наймоднішій події у Лондоні. Докладніше про цю новину читайте у нашому матеріалі!

Цього сезону завдяки співпраці між Ukrainian Fashion Council та Ukrainian Fashion Week, а також British Fashion Council та London Fashion Week у рамках ініціативи "Support Ukrainian Fashion" на Тижні моди в Лондоні відбудеться показ трьох українських брендів. Вже 19 вересня KSENIASCHNAIDER, ELENAREVA та NADYA DZYAK представлять свої колекції під час цієї події.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

А ось український бренд FROLOV представить нову колекцію весна-літо 2024 року окремо від своїх колег. Нагадаємо, що минулого року дизайнер показував свої творіння в рамках загального показу з іншими брендами.

Співзасновниця Ukrainian Fashion Week та голова Експертного комітету Ukrainian Fashion Council Ірина Данилевська каже, що головна місія українських дизайнерів — це творити попри всі складнощі та розповідати світові про Україну.

Спільний показ українських дизайнерів відбудеться на подіумі London Fashion Week вже вдруге. Ми глибоко вдячні нашим британським партнерам British Fashion Council та London Fashion Week за постійну підтримку українських дизайнерів. Творити, на противагу руйнівній суті війни. Народжувати нове — всупереч знищенню, яке несе російська агресія. У цьому дизайнери вбачають свою місію. А ми залишаємося вірними своїй місії — підтримувати та промотувати модну індустрію України. Демонструвати світу, що стійкість і гідність — чесноти не тільки наших воїнів.

— прокоментувала Ірина Данилевська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Рейніра Таргарієн із "Дому дракона"показала всьому світу українські прикраси. Її фотографії у витворах від наших маестро з'явилися у провідному американському журналі The Hollywood Reporter.